Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za ne upucene-NIJE BITAN DATUM VEC POVOD.Tako da sirite ljubav a ne mrznju koju ovdje po komentarima nesebicno dajete.Ideja odlicna kao i realizacija.Svaka cast
Vjerovatno je KOS-ov papak od Kukavica kod Rogatice Nedžad Ajnadžić proslavljao “Valentinovo” u svojoj vukojebini. Dok se ovaj bahati jebivjetar samo fotografiše i rasipa budžetski novac, nekoliko stotina metara dalje djevojčica zamalo nije izgubila život:http://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/351261/drama-na-cobaniji-pas-napao-i-ugrizao-djevojcicu-intervenirala-hitna
@nenadjebivi A oprosti gdje ti zivis? Gdje to u Sarajevu se nema Djed mraz i ne slavi Nova godina?! 🙄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrzava se ljubav,kako lijepo.Sto vise ovakvih pozitivnih vijesti i aktivnosti
Objektivna1980, evo javlja se i ova papanka od Nahoreva koja se stidi i vlastitog imena.
@ZajebanaMala vrhunac zenskog diskursa
Nesto prelijepooo!
Za sve nas zaljubljene, preslatkooo je bilo!
Stvarno simpaticno, treba vise ovakvih sadrzaja gdje turisjti i stanovnici grada Sarajeva mogu napraviti neku finu fotografiju. Cak sam misljenja da bi bilo lijepo ispred BBI centra ili SCC-a postaviti plasticna slova u boji po uzoru na sve svjetske glavne gradove.
Tako sam i napravila, sa svojom ljubavi. I slazem se da bi ovo moglo biti poznato i kultno mjesto. Ovaj most je bas nekako middle of city.
Bas je romanticno, u svom sivilu nesto ovako neobicno.
Nesto novo i zanimljivo. Ne razumijem samo ove nesretne ljude koji pokusavaju da skvrnare sve i pisu lose o ovako originalnim idejama, dobrim stvarima. Cemu mrznja i bijes. Sto se dobro radi nesto, pa kakve tek komentare onda pisete kada je nesto lose.
E kakvu ja ljubav imam, most da zakljucam ne znam da li cu je zadrzati 😂 ali svakako odlicna ideja i lijepa zamisao!
Predobra i simpaticna ideja, koja treba nasem gradu. Za svaku pohvalu kreatoru i opcini Centar koja naj je uljepsala ove tmurne dane :)
Meni ovo bas lijepo izgleda. Imala sam priliku u mnogim evropskim gradovima ovo vidjeti, i bas znog toga mi je drago sto smo i mi dobili jedan ovako lijep program. Ovih dana idem da zakljucam ponovo svoju ljubav...
Ne razumijem ove ljude koji negativno komentarisu, pa bas lijepa vijest, lijepo ljude vidjeti da su sretni, nasmijani i zaljubljeni. Interesantno skroz :)
Većina gradova u Evropi su na isti nacin ucinili svoj grad prepoznatljivim. Super izgleda.
Bio sam danas i lijepo je bilo vidjeti ljude kako uživaju.
Uuuuu opcija vjenčanja na mostu zvuči kao super ideja, nadam se da će se i ta opcija moći uskoro organizovati.
Kazu da kad zakačiš katanac ljubavi i baciš ga u rijeku, ta ljubav će vječno trajati. Drago mi je da i Sarajevo ima mjesto za katance, po ugledu na ostale gradove Evrope i svijeta.
Svaki veliki grad ima katance ljubavi, jedino se Sarajlije uvijek nađu buniti za nešto što je simpatično, poznato i zanimljivo mladima.