Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti svakako nisi nama potreba.
lijepo vrijeme pedija esdauna. tada je bilo i smjena i nametanja kljucnih rjesenja. danas se bi.je.dnici iz sda tim kite kao svojim djelima, ali istina je da bez stranaca ne bi bilo nista od svega toga. danas kad sjede i gledaju pocinju da mi se ga.de. lijepo zaradjuju a nema neke koristi od njih.
Rekli mu u Austriji da podrzava krizu dok nam ne kupe Telekom,Elektroprivredu,šume.
Mozda je najbolje sa sve nas da ti odes, premijer ce i ovako naci najbolje rijesenje za sviju nas... Samo da su manji pritisci nekig stranaka da zadrze svoje fotelje!!!
Tolika je opstrukcija od pojedinih politicara, i politickih stranaka, da je Premijer morao da pitaza vase poteze, jer ovako vide ne ide. Pojedinci nisu spremni za dogovori smao zele svoje fotelje...
Ma ti si jedna velika zabluda za sve nas u BiH... Sve bih lakse bilo kad se vi ne bih pitali.. Nadam se da ce Niksic opet biti premijer, jer je realno najbolji premijer kojeg je imala FBiH