Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A radis li ti ista u okviru svojih ovlasti.Samo uredno primas platu i govoris da ce politicari sve rijesit.E pa nece,i ne mogu..pokazuju to 20 godina.Koja je tvoja svrha uopste?
On treba da smjenjuje politicare koje je glupi narod izabrao?
Čestitao je Radončiću i stao direktno na njegovu stranu umjesto da bude neutralni posmatrač. Direktan udar na demokratiju, i treba da ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Idi ti ubleho mutava !
hahahahahhaha (Y)
hahahahahhaha (Y)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma šta vam je ljudi?! Zar vi dosad ništa niste naučili?! Sve što se desilo bivšoj Yugi je dio njihovog plana - stvaranje Unija i jedne globalne vlade. Naprave takve grozne scenarije da ljudi u očaju sami traže ono što oni žele da nametnu! Ubijede nas da je to naš jedini spas. Tako i sad pripremaju nastavak svog programa jer još nisu završili s nama. Ponude nam nove izbore na kojima možeš glasati za jednu od njihovih potplaćenih ( preplaćenih ) marioneta. Svejedno je koju, jer smo u govnima u svakom slučaju. Jedino da narod zahtjeva sasvim nove likove na vlasti koji nisu na onim jebenim listićima. Ali to spada u domen nemogućeg... Bojim se da se priprema nešto još gore...Tako sve počinje...Zavadi, pa vladaj! Inzko??? Još jedna marioneta EU!
Zasto izlazimo na izbore koji kostaju milione maraka ako ce Incko donositi sve odluke umjesto politicara.Onda bi OHR trebao zamjeniti kompletan parlament.Plate OHR svakako finansira EU a ovi domaci lihvari nase dzepove prazne.Barem bi nam kasa bila punija.Demokratski su izabrani,demokratski ih mozemo i skinuti.Svi na proteste.
I ti takodjer, kakve ingerencije ima "visoki" predstavnik kad nije u stanju ništa uraditi?
Otici ce i ovaj kolonijalni upravitelj jednoga dana. Ne moze se vjecno krsiti volja domicilnih naroda na ovome balkanu, i cerati sa nekakvime nakaznim parazitskim tvorevinama. Nicija nije gorjela do zore. Ako smo izdrzali 500 godina Turskoga parazitizma ovdje, izdrzat cemo jos malo.
Gospodine Inzko oni sami nikad nece otici. Mjenjaj ih krajnje je vrijeme.
Kolonijalni upravitelj Incko prica o administrativime barijerama, a pri tome zaboravlja da je upravo medjunarodna zajednica kojoj on sluzi postavila sve te administrativne barijere. Ta prica naravno samo kod mutaviih turskih goveda prolazi, jer to je publika na koju ovaj kolonijalni guverner i cilja - mutava, glupa i podatna sa kojom moze raditi sta god hoce! Ta publika svakodnevno analno dobila od Incka, a koliko je glupa svjedoci njezino zadovoljstvo i osmijesi kojima se poslije tijeh svakodnevnih cinova ozari. Stoka koja bleji i muci dok dozivljava analno gapiranje od kolonijalnoga upraviteljelja svakodnevno. ahahahaha
Da li osjecate kako vas guverner Incko siluje u glavu, a zatucana turska stoko?! Ne, eh? Otupili ste, a?! ahahahaha
silovan si ti u glavu odavno pa ni kom' nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma, burazeru, poguraj malo. Uprli smo iz sve duše i snage, samo nam malo fali. Daj varedne izbore i to j to.
Inzko4president!
Incko odj...ebaus i vi i Zapad. Dosta je vise i vas i vaseg licemjerstva.
Pa sto ovaj ne ode svojoj kuci?!?!?! Sta se kolonijalni upravotelj budala pravi ili misli da smo mi budale pa da ne znamo da on ovlasti rimskih guernera u provincijama ima u ovoj kolonijalnoj tvorevini, a?!?! Ta prica samo kod turskih goveda prolaziti moze i nidje drugo!
PUSHI QURATZ VALENTINE! Mogao si to sprijeciti! Nazderi se gofana zajedno sa nasim vrlim politicarima!
Gospodine Valentine i Vi ste dio vlasti!?
Gospodo draga svi vi lijepo pričate ali ima jedna istina kao prvo nisam nacijonalista .Ali dvije največe krize vlasti imali smo kada je god SDP bio na vlasti malo se prisjetite tz.alijansa za promjene taman nešto se krene rješavati odmah se upetlja SDP i sve to sruši dali je to slučajnost dali je slučajnost da gosp.Komšić napusti SDP itd itd.narode razmisli malo
DRAGI NAŠ INZKO, ISTO ŠTO SI TI PORUČIO POLITIČARIMA U BIH, JA PORUČUJEM TEBI.. RADI NEŠTO ILI IDI U PIČKU MATERINU ODAKLE SI DOŠAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogao bi za pocetak da obustavis isplatu primanja za parlamentarce koji ne dolaze na posao, ako vec neces ili ne mozes da ih otpustis