Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valentine dragi,nekako mi izgledas zabrinuto. :D
Hajte brate na svoje forume pa tamo pisite ta sranja.. Reko ako vam se BiH ne svidja i imate nesto protiv nje.. Aa nemozes uci na portal da nema negativnih komentara.. Da udje neko normalan da procita nesto reko bi kakve su ovo budale u Bosni.. Daj te vise sjašite..
Ako nije zabrinut' kao da nije ništa ni uradio/rekao.
Ako nije zabrinut' kao da nije ništa ni uradio/rekao.
I izrazio je zabrinutost! :)
incko najbolje da se pokupis i da odes,a nas pusti da se rahat patimo
Bez tebe sigurno a stobom nikako.
samo jos kad bi umjesto 'oni' neka i necija 'politika' itd itd Direktno reci Inzko inace pravis ne pravdu prema onima koji se trude da dobro cine. Slobodno reci Dodik RS Srbija Srbi Agresori Genocidasi, neboj se mi Bosnjaci cemo tebe braniti ako te Dodo takne
Vidi u frajera kisobrana ko reklamni suncobran za Nektar pivo hi hi
Vidi masonske piramide, okultisticari okupljeni oko krvi poginulih
On i društvo će da pomogne da se razvije "sigurna" i "stabilna" demokratija. Čovek je ozbiljan politički šarlatan. Hitno da zaposli Čedu Jovanovića kao savetnika. Svaka rupa nađe zakrpu!
Šta ti je Austrijanac, ne mora apsolutno ništa da radi da bi uživao i brao onolike pare al eto on bar povremeno nešto nam izjavi pa da komentarišemo. Ja da sam na njegovom mjestu zaboravili bi i da postojim
"Građani" BiH žive u F BiH a ne u Republici Srpskoj tako da ozbiljno zamlaćuješ bošnjake i daješ im gas. Nema građana BiH, tamo su podeljeni na srbe-pravoslavce, bošnjake-muslimane i hrvate-katolike!
Jesi siguran da nema?
@BandieraRossa Samo je budala sigurna ali ako me pitaš onda 99% da je tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naručivanje dirigovanih presuda tzv Ustavnog suda od strane Bakira ne pridonosi "izgraditi pravedno društvo, oni će izgraditi sigurnu i savremenu demokratiju"
krtice su kopale tunele zvale NATO i kacile zastave bijele a kad je proso rat,kad je proslo sve pricaju kako su mogli i do Bijeljine :DDDDDDDDDDD
Ma mogli su do Smedereva, nego dobri bošnjani stali da narod ne gine. Kakve divne komšije imamo!