Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan koji apeluje i nije nadlezan i nema ovlasti
Ovaj je gori od Covica..koji supljak ***te!
joj ali gledajte samo izraza lica, čovječe čovjek bi rekao on zajeban do nebesa, hmmmm kako izgled zna prevarit
...evo inzka, dolazi proljeće pa se i on budi, zna da sad mladi janjci dolaze pod nož...bit će pečenja bit će salatice, feferonice i brlje... ...uhhh...inzku sve kapa na usta...ljudi pazite kad spremate večeru može vam se uvaliti ovaj krmak da jede đabe!
hehe nebrini ti nema njemu doc meni, ja imam kera pred kućom, zalajace na njega i ja ću znat da on idw
Čovjek dobro govori. A zanima me gdje li je Pedy Ešdaun nisam čuo odavno za njega nista, pa reko da nije se gdje drugo ugraviro u sistem kakve države pa drpa kao i kod nas. Incko barem ne drpa toliko koliko je Pedy drpo, jebemli ga
Hajde ne rise sevi Cekam da mi se javi "eagleisback!" ekspert za satrovacki i potvrdi da li je to ispravno napisano Usput : zesmo ti ganje kad je gaze :):)
Preustrojite Austriju onda po tom modelu.
Hajde Inzko, samo džaba okisgen trošiš, krepi stoko!