Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden poznaje al ako ima iko da ga ne zna to si ti. Uzimas platu a nista ne radis Da nije bilo izbora u americi ne bi se ni javio nikako
@Arnaut711 treba protest u Sarajevu da ovaj uklanja fašiste brže.
Sad i ti Bonske ovlasti i udri po baji digao se konta da je ovo Bjelorusija e nije Dodike nije i neće ni biti
Ceka se jos da Mile Laktasenko cestita pobjedu Bidena!!! Da se obrati naciji i da kaze jel to dobro za Serve!!! Istina on je na crnoj listi prvak,al to je svojom zaslugom!!
Željko Cvijanović čeka da ode u Ameriku da navija za Trampa
A ti znaš li situaciju ili se praviš da ne znaš i da ništa ne možeš da učiniš skupa sa nalogodavcima iz Evrope
Znas li ti sta stare ti ?
Haha becki konjusar aman tipuje koga bi volio da postavi da mu pomogne u svom lobiranju za ba raju.Utopio se i sda dzamahiriju,mislim da mu oni i govore pisu,al dzaba on je niko i nista.
znamo mi to i bez tebe
Nadamo se da Biden zna i za tvoj desetogodisnji nerad.
Ne moraš ništa uraditi za BiH. Samo se aktiviraj da se milokradu dodiku zabrani ulaz u EU i ispunio si svoju misiju za sve normalne ljude!!!
Joj ovog ublehaša kad vidim 5 godina nemam napretka Idi sjedi po Restoranima sa mafijasima Sarajevskim ubleho
Odlicno zna ko su negativci, a ko pozitivci ovih terena ☝️🇺🇸🇧🇦
Boli njega ona stvar za Balkan, prvo je na redu Bjelorusija pa Iran. Nego zna li neko navesti sta je konkretno njegov program?
Da pisha po vama nebeskim narodom
@gooUser1599081167 1) Zamjena brave na Bijeloj kući, pošto Vučić ima ključ 2) Ukidanje RS
Covjek je ukazao na mogucnost genocida...i prijatelj je nas....A inzko bi trebao se malo vise ugledat na bajdena a sto manje da bude zabrinut....od ove inzkove zabrinutosti niko nema koristi...samo dodik i srbi....zato inzko...nemoj se ugledat vise na blebetalo i brabonjalo komsica vec na americkog covjeka-bidena.Da je biden na inzkovom mjestu do sad bi rukovodstvo rs bilo smjenjeno ako treba 8 puta dok nebi doslo ono "pravo"
Nepismen si, jâro.
Jesil zabrinut zbog tog!! Il je to dibro!! 😂😂