Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nece trzni centar oziviti zajednicu.trebali ste raspisati konkurs da dajete zemlju za najbolji projekat kojim ce se stvarati nova vrijednost.
znaju oni sta rade, dijasporski kraj bice para...
VAkufsaka zajednica nema pravo izgradnje tržan ih centara i ne može im biti halalljen PDV. Ali u ovoj zemlji haman sve može, ni MEšugroje ga ne plača pa ni kladionice. Ali ako bi katolička crka otvorila kladionice onda bi nesporazum sa HDZom nestao !! Dakl ako vam ovo nije dokaz da ćiviti u bescarinskoj šperijatskoj državi, a šta vam još treba ???
Zamišljam efendiju koji je dao svoje zemljište u vakuf prije 150 godina, kako svečanim glasom govori tadašnjim poglavarima IZ - neka bude tržni centar!
"jedan od najvažnijih aktuelnih projekata na ovom području" eh ako su projekti ove prirode najvazniji aktuelni projekti danas onda blago nama, onda bas bas nemamo drugih problema ....
dokaz da je kod nas religija samo BIZNIS!!!!
od kladionica se makar malo poreza ugrabi, doduse mrvic, a ovima i iz buđeta daju ziv keš . umre ti neko, oderu te vjerske organizacije bez racuna kao da su mu rucno vilu sa bazenom napravili. itd itd...