Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanovništvo BiH odlazi vani da živi i radi, a evo sada i da se vakciniše. Zbog čega? Zbog korupcije, nepotizma, malverzacija, pljačkaške privatizacije, mobinga, nesposobnosti itd. KRAJNJE JE VRIJEME DA OVO PREKINEMO. MOŽEMO MI TO AKO HOĆEMO.
Upali smo u blato,sa navucenom ludjackom kosuljom,samo nam kosa viri,pa ti se probaj izvuci...
Nije rat uništio koliko čoban posle rata.
Na zalost potpuno tacan naslov.Krah drzave na pomolu.
Vjeruje u kUronu = 100% neuracunljiv!
Ja mislim da je veliki dio gradzana koji gleda djela politicara a ne suplju ili napustio drzavu ili se uhljebio u nekoj od stranaka ili pomocu stranaka i oni nece nista mjenjati.Vecina ostalih glasa po onom sta mu politicar obecava pred izbore,bez obzira sta mu se u praksi desava,i jos kad se dodaju izborne manipulacije,mislim da ce opet isti patrioti nastaviti i poslije 2022.
Patriotizam je poslednje utociste hulja zato je SDA puna "patriota" ko oni sto su isli u Beograd!
Opet glasati za HDZ,SDA i SNSD
I ovo je smisljeno uradila SDA dala cetvorci sve u najgorim momentima a trojka ne moze da se snadje u svemu i tako im ubijaju poenne zestoko.Ali nebitno koja stranka svi redom treba da se izvinu gradjanima i da odu sa vlasti svi do jednog.da napokon biramo nove ljude i face NiP osnovan i svi ljudi iz SDA su u NiP.tako da mi glasamo za iste
Samo nek ne puca, rece neko iz Sarajeva, možda je član SDA ili je trojka....
Nema vakcine nema ni plaćanja poreza, kada me vakcinisu platit cu porez na imovinu i to razvuci ih do nove godine kao sto i oni razvukose nas. Rušiti bagru kojoj su prece njihove fotelje od naših života. Ako zatreba gurnite nas ponovo na Trebević Golo brdo Treskavicu Igman a vi
Pa sami znaju da je vlast entitetska i na drzavnom nivou sastavljena od nesposobnih ljudi, i da ne mogu nista dobro uraditi za gradjene BIH, koliko ih je samo otislo i vakcinisalo se, a javnost ne zna
Nema vakcine nema ni plaćanja poreza, kada me vakcinisu platit cu porez na imovi i to rzvuci
DOKAZ JE TO U POSTOJANJE LJUDSKIH OLOSA I LJJDI BEZ IMALO CASTI I MORALA .. ZGRAZAM SE NA STA SU SPALI ..
Sada se vidjela sva bijeda naseg novinarstva, nasih medija kao stu su klix i Senad Hadzifejzovic, sva bijeda nasih kvazi neovisnih novinara tipa one Degirmendjic, sva bijeda nedoraslih i sutpidno agresivnih politicara trojke, koji su svi skupa skocili i digli hajku,napravili aferu Respiratori, gdje je jedan mladi momak potrcao da nabavi respiratore za drzavu BiH, a mediji bijednom igrom ga proglasili lopovom.
nemoj molim te da nam mladi stranacki podobni momci trce za multimilionskim poslovima :D
Stari, nemoj se ljutiti, ali ja sam uvjeren da se ti drogiraš...
Samo jedno od priznanja... zbog toga se ne uvode ni mjere jer su svjesni da nemaju instrument i kadar da se to implementira. Ipak taj krah je najopasniji u konotaciji migracija.
Sve vam je to džabe! Jope ću glasovat za njiha.
Hahaha šta majka sve rodi. Umjesto da te iglom izbušila pa se bacila u Drinu. Gubo
Ne razumiju nargilaši sarkazam.