Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite kad za par mjeseci Novalic bude pricao kako je uspjeh Bosne sto je vakcinisala cijelo stanovnistvo na tudji racun.
Reko je Džafer da ne zaostajemo u regiji.
Ko god ode tamo kod genocidaša, nek i ostane tamo.
VELIKO HVALA VUČIĆU I REPUBLICI SRBIJI ZA VAKCINACIJU
Srbi su narod sa planete Melmac.
Sacekajte narode,evo Fadil vec 6 miliona dogovorio,samo sto nisu stigle
Fadile i tegeltija 2 kurtona obicna
SDA I Ratko Mladic? Tu je to negdje, mrznja prema Bosnjackom narodu ista, Ratko nas ubijao mecima, SDA virusom. Ironicno, Vucic bivsi Seseljevac nas spasava…
hoce li se bosnje preoblikovati u srbe nakon vakcinacije?
zavrsili smo sve prije 7 dana, hvala srbiji na ljudskom doceku i pomoci, fadile - dodjes mi pare za gorivo i nocenje u srbiji
Tamo izgleda da je striktno cirilica
Proklet bio svaki Bosnjak ko ode svom dzelatu na vakcinaciju.Istokao da Zidovi idu na vakcinaciju kod Mengelea.
Ti si bolesnik. Neki dan sam se vakcinisao i ljudi me primili super bez ikakvih problema. Oni svi uzimaju Sputnik ili Sinopharm tako da nisam nikog uskratio za vakcinu a seriju koju sam dobio vazi do 30. Septembra sto dovoljno govori da nisu vakcine pred istek roka.
Proklet bio svaki Bosnjak koji ode svom dzelatu na vakcinaciju.
A sto serete sa ovom “njihova domovina BiH”. Ko to kod vas pise clanke vaso cubrilovic.
Stupid bošnjo is stupid. Trčite negatoru genocida, 'ebo vas on glupe.
Bolje i glup nego najebat .