Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hatab tako je brate, IZ ce odgovarati za to,ali nisam htio u detalje, eto sve si rekao
Alah te zove vijetrom... alah te zove vodom... Hafiz Bugari
Zasto je vecina efendija obrijana, ne nose bradu, a brada je sunet? Ne mora ona biti do prsa, ali samo da je po sunetu, da se pusti brada a skrate brkovi. Da ne spominjemo druge novotarije koje se praktikuju a nisu od suneta
@Jo_009 Upravo tako,Muhammed s.a.v.s je imao bradu.Po sunetu covjek se ne rukuje sa zenama koje mu nisu mahrem a sve i jedan efendija se rukuje sa zenama.Muhammed s.a.v.s se nije rukovao sa zenama,i ruka cini nemoral.Mevludi,tekije,ajvatovice,ceteresnice,godisnjice umrlima sve je to novotarija.Fatiha se isto ne uci mrtvima.
@Jo_009 Zaboravi dodati ni Jasin se ne uci mrtvima,ima sijaset tih novotarija koje Bosnjaci praktikuju.
👍👍👍