Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Sve u svemu, lud provod na Poljudu, navijao i ja za Hajduk do iznemoglosti, cak sam i zapjevao na kraju onu \"veceras je nasa festa....\". I onda dodje jedna fasistkinja iz nakog hercegovackog krsa i posere mi se naknadno u taj cejf time sto mi uvrijedi familiju koja je dosla u Makarsku na vikend da me obidje i da sa mnom pijucka koktele po Makarskim kaficima. Hocu reci, h.e.b.e.s seljaka ili ti ga seljanku. Meni je odavno samo bitno kako se GRADJANI ophode prema meni..A ta sacica Splicana sto upoznah su me bas iskulirali i pozeljeli sve najbolje i meni i mom klubu iz Sarajeva. Dade mi sve to nadu da nas ima normalnih. Ali onda dodjes ovdje i uvjeris se da jos uvijek ima budala, pa su cak jos koliko-toliko i pismeni...
Prosle hefte sam bio u Makarskoj i odlucim se otici na izlet na Poljud znajuci da su sve ulaznice odavno rasprodate, ali da ce Hajduk razvalit Rumune i da ce bit dobra atmosfera. Trazio sam kartu uzalud sat vremena oko stadiona, a onda mi frajer dade ulaznicu od 150 kn u ruke, i to DZABA. Vidilo se da je gradjanin, i da ga libo ona stvar sto sam ja Bosanac i da mu je drago sto je i jedan Bosanac dosao da bodri njegov klub. A kako gotive IBRU majstora, pa to treba dozivjeti ljudi moji. Klanjaju mu se ko gospi sinjskoj.
Dobri su ovo tekstovi ali samo ako bi se printali na toalet papiru . Kako bi rekao njegov Carl Marks .
\"Vrijeme je da se i tom besmislenom treniranju monopola stane ukraj. Bez obzira na cijenu. Platit ćemo te prijenose, kablovašima i HRT-u, kome treba, ali dajte nam te utakmice. Zaslužili smo ih! \" Potpisujem svako slovo. Meni su na toj istoj Čengić-vili zatamnili Hajduk! Neka zatamne BHT1,FTV i RTRS.
Da ne duzim, ovo je odlicno.
i Jugoslavija se raspala prevashodno zato što se oni koji su mislili da im najviše pripada - ovo treba mnoima na ovom forumu ponavljat do iznemoglosti... Cijeli tekst mi se svidio...
E,BURE,ZNAMO DA SI HERCEGOVANAC I DA NAVIJAŠ ZA VELEŽ...ODJEBI VIŠE I POPUSTI,ALAHA TI...
..jedan od glupljih clanaka na portalu .. to bi isto bilo ko kada bi rekao da MU ili CELZI osvaju prvenstvo ne radi sto su pokupili LOVOM i majih najbolje igrace nego radi naredjenja ODOZGO.. tipican glup BOSNJO uvjek voli da prica o zavjrama .. ZVEZDA je tada osvojila KUP SAMPIONA koliko su bili jaki tih godina a svake godine su bili ili u polufinalu ili finalu..ovdje se slavi sto je VAHE slucajno dobio utakmicu protiv nekog trecerazrednog kluba iz RUMUNIJE... SACEKAJ par utakmica vidices kako HRVATI vole muslimasnko cvjece
tipican clanak MUSLIMANA koji smtra ko PAVELIC da su MUSLIMANI hrvatsko cvjece .. vjerovatno mu je citava familija bila u CRNOJ LEGIJI ko vecini BOSNJAKA, ne zato sto vole HRVATE nego zato sto mrze SRBE od kojih su potekli ..
Naravno tu je i čuvena luzerska papagajska priča svakog hercegovačkog đeda kako bi Velež bio šampion države 15 puta zaredom da mu se \"zakulisane radnje nisu ispriječile na putu\". Svaki luzer ima milion izgovora. A i smješno veličanje Sarajeva kroz podatak da je praćenje utakmica hrvatskih klubova prošlo bez ispada. Ma šta kazes.... Ma zar je moguće.... Pa to je onda raj na zemlji, sunce ti poljubim. Ne postoji grad na planeti u kom je tako nešto moguće. Kakvo je ovo zmalaćivanje i naprđivanje.
ja ne kontam sta si ti uopste htio reci, majke mi. nikakve kopce, sp82, miljanic velez, igraci odlaze u hajduk... jedino se cini da si se htio pohvaliti kako \"baratas\" istorijatom ex-yu fudbala... i da si bio na tekmi u splitu protiv rome...
moja tastatura nema meko \"ch\" a primjecujem da i ti zapocinjes recenicu sa malim slovom
zaboravio si ( naravno kao i vecina drzavnih i frederalnih medija) na zrinjski, koji naravno mnogima smeta, al je tu i MOSTAR ga voli!!!!!!!!!!
Nije četvrtak 18.8.2010. Ahmede tokmače, nego 19.08.2010. Kad već pokušavaš pisati, bar piši tačno! A iskreno, zaboli me i za Hajduk i za Dinamo i za Partizan i za Zvezdu. Ja hoću da gledam naše klubove, Sarajevo, Željo, Sloboda, Čelik, Velež, Borac... u Evropi jednog dana, nadam se uskoro, samo da pokrepaju ovih iz N/FS BiH.
ti si iz splita isto ko sto sam ja iz bangladesa i pisem sad od tamo ovo. Jadan i nebijo