Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskladu sa zakonom???Vec vidjeno,,Po Zakonu,sve po zakonu,rece jedan nas vrli politicar?? A ovi brzo uce,kad treba narod namagarcit i to je po zakonu.
Naravno samo po nasim zakonima je legalno krasti I pljackat tako da si I ti kao I ostali krali po zakonu
U najboljoj tradiciji Nedžada Brankovića, zvanog Talgo.
Ovi SDA-ovci uvijek rade "sve po zakonu" a u državi vlada totalno bezakonje koje su kreirali i održavaju upravo oni. Banda lopovska!
Docepo se bosnalijeka sa firmom haden iz luxemburga a preko blekiceve berze i sdp-a...nije valjda da si zaboravio
Evo malo o poslovanju Bosnalijeka (engleski): https://www.occrp.org/en/investigations/5144-suspicious-transactions-on-the-moldovan-bosnian-drug-market
mozda nije ima BL ali si mozda imao ti kao fizičko lice u smislu da sakriješ pare koje ste hapali ti i tvoji ruski ahbabi. Naravno, ovo je samo mogućnost a sve zavisi od toga sta će (i hoće) li pravosuđe naći tu nešto sporno.
I ovaj po zakonu.
Kod nas u Bosni svi političari po zakonu rade a boga oca pokradise po zakonu sve
Kod nas u Bosni svi političari po zakonu rade a boga oca pokradise po zakonu sve
Ispapada da je narod lopov,kao sto to inace bude u BiH,posten narod ispadne kriv a kriminalci i prestupnici ispravni.Mogu konstatovati sa zaljenjem,dzaba aplikacija za pristup EU i sve vjestacke agende BiH definitivno nemoze biti drzava,ne zato sto su krivi Srbi ili Hrvati vec zato sto je puno lopova medzu Bosnjacima.
Evo ga, još jedan ,,sve po zakonu''-ja da hoće samo na 5 minuta za ubistvo sa predumišljajem se izdavati mandatna kazna......
hahahahaha, sa zakonom,hahahaha pljuc,pljuc
Bitno je da ja sve aktivnosti obavio po zakonu,sve drugo nije bitno.
vidi mu glave... tele malo...
Branković in disguise.
--Sve aktivnosti sam obavljao u skladu sa zakonom
Nisam Fadilu i Zvizdiću plaćao porez pa im onda jedino logično preostalo rješenje bilo da uzmu 2 milijarde KM kredita MMFa UMJESTO DA NAPLATE OD TEBE POREZ. Sad još reci da i Amerikanci tako rade, ali ipak oni za razliku od tebe ŠTAMPAJU DOLAR po potrebi pa im ne treba MMF.
Stara ona "u skladu sa zakonom" ,ona uvijek vadi stvar...Baketova skola.
Brankovića, eno na sudu za 32 miliona.