Ni mjesec dana od pronalaska tijela
0
Uzrok smrti akademika Redžića još nije poznat
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZROK SU " ŠEVE"
Ni jedno ubistvo gdje je upetljana državna mafija nije otkriveno!
r1Zk8j , [url=http://uinmamherzdk.com /]uinmamherzdk[/url], [link=http://lpbdqnsodvth.co m/]lpbdqnsodvth[/link], http://hkpbljnedovk.com/
sarajevo-grad s najvise zlocinaca u evropi
Abdic je otjeran drzavnim udarom, a dobio je najvise glasova, ali je Alija izvrsio drzavni udar da dodje na vlast. Srbi su Aliji nudili da bude dozivotni PODpredsjednik, ali je radije, kako je sam rekao, zrtvovao mir da bi bio sam na vrhu u svom malom begovatu. Kad su se stvari pokrenule digao je u zrak Jozu Leutara. Nakon potpisa Lisabonskog, Zenevskog, Pariskog i dr. dogovora odmah sutra je odustao od njih i pustio ljude da ginu kako bi ostao na vlasti. U Vasingtonu kada je za potpis dobio obecanje americkog oruzja odmah sutra je rekao kako s tim oruzjem zeli nastaviti rat i odustaje od tog dogovora. Tada su mu Amerikanci zaprijetili. Nakon iducevelike opstrukcije u bolnici ga je posjetio Erdogan nakon cega je preselio.... Bahir, Tihi i Cera nastavljaju tu politiku. Naravno da be biti belaja samo da bi se odrzali na vlasti, jer jedino tako i znaju. Nece prezati ni od krvoprolica.
1) Nema više kjafira i krmetine u šeheru (protjerani) 2) Nema više alkohola i kocke (zabranjeni) 3) Nema više sadakistancima izaći iz 24% (odbačeni i ograđeni od civilizacije) Dobro došli u Republiku Bošnjačka Islamska Halašija (tzv. R BiH)! Imate li vize i devize da izadete iz Halašistana? Biće još političkih ubistava, nasilja i terorizma, jer jedino tako SDA može ostati na vlasti.
Bilo je još interesantnih tema na sesijama kruga 99.
Uzrok: Sesija Kruga 99: Obnoviti tužbu protiv Srbije i Crne Gore za genocid!!!!! (2/11 2011).
negdje sam procitao da je i on bio seva , logistika
dobro, za sto je on mogao biti meta? ima li ikakvih indikacija? koliko znam bavio se geografijom ekologijom ili tako nesto. da nije imao problem sa zenom?
@CINJENICA prijatelju niko porodicu ne pita ništa... pod totalnom su medijskom cenzurom
Ja još nisam vidio da je neko brze ukopan od profesora Redzića !!! Traze ga skoro mjesec dana i od momenta njegovog pronalaska do dzenaze nisu prošla ni 24 sata . Samo što su objavili da je pronađen odma nakon toga je bilo sutra dzenaza . To je prebrzo i da je čovjek umro u svom krevetu prirodnom smrću a ne na ovako misteriozan način !!!
,,umro dr.Dobraca,umro Dr. Redzic . . . upamet se . .razmislite . . Pozdrav Hrnjica iz Tidorova
SEVA PJEVA OKOLO MOSTARA . .VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
ja drzave i g..... pa cuku da su nasli uginulog, za dva dana bi se moglo otkrit o cega je uginuo, a nemogu tj nece da kazu sta je ovdje u pitanju. ma to treba sve na Goli Otok!
Mnogo stvari smrde, mnoge kockice samog slucaja ne cine jednu logicnu cjelinu, a ocigledno ni porodica koja je ozaloscena nije zaintersovana za utvrđivanje stvarnih cinjenica.