Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo njemacku monotoniju ovo je zivot drama!
@Latifaga, odliv mozaka kod Bajrama Demića koji se lažno predstavlja kao Zvonko Marić. Šćepo sa Prokletina je dotakao dno sa ovakvim preostalim kadrovima u svom posrnulom preduzeću SBB.
@Latifaga odliv mozaka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj mariću, ili kako se vec zoveš.. Još malo ćeš laprdati, kao I kerluša, pa put pod noge. Da vas naše oči više ne gledaju. Moralni ste odroni od ljudi... Cuj ljudi..
Ima li ista normalno i posteno da se uradi za dobrobit zemlje,a ne za svoje interese.Ko brine za gradane,ne otezite vise,pustite vladu KS da izglasju i da se krene sa radom.Podrska Maricu.
Ovih parazita, givana Marića, ili kako se već zovu. To je naš korona virus. Zatrijet, zakopat đubre, tako je najbolje.
@rompo - što zaboravi DF Kilavce?
šo ste uznemireni?
Joj debila cime se oni bave, nicim, a primaju platu pmaterina. Pa ovo nema nigdje na svijetu ovakvo bahacenje
Kažu onaj Mirza Č. predao raport ŠEFU : "Franko en de jure" GOTOVO JE !!!
Lopovi se uznemirili@
ma sve su stranke lopovi samo je razlika u kradji neko manje neko vise u sustini strada samo narod ,,,,
ehh dragi moji, a sad zamislite gdje su otišle donacije iz arapskih i EU zemalja, krediti.. jel to se zove "haram"!?
Nije mi jasno zasto ove Campare (Dubravko-Aljosa) nose Srpsko-Hrvatska imena.. Roditelji im nose muslimanska imena. Jel moze neko da pojasni?
Prpa😂😂😂
Evo gledam Brku i kaže to nije nikakvo čudo.... Ja to govorim od samog početka... još kad je Brko bio čovjek koji se pita....i prije njega.. e moj Brko zar i ti u plicaku..... gdje je sira slika....
Mnogi lazu, neki spominju i metke.... uglavnom vrlo zabavno...... meni je ovo sve komicno.... od gotovog veresija
Sve neki oligopoli neke stranačke discipline diktati sa vrha.... Mi jednostavno nemamo pravo na slobodu mišljenja.... A borci za slobodu bi je prvi ugušili- prvom prilikom.
kako nemaš? slobodno osnuješ svoju stranku i misli šta hoćeš. 50 potpisa i 300KM
Sve to što se desilo prije neki dan je u potpunosti u skladu sa načelom poslovnika Skupštine KS koji kaze: Kolegij Skupštine odredjuje šta se može naći na dnevnom redu a šta ne. Niko nema pravo u javnosti a ispred skupštine i kao izabrani zastupnik niti da predloži tačku dnevnog reda jer mu predsjedavajući može isključiti mikrofon. Demokratija po našoj mjeri. Asim u cjelosti ispoštovao važeći poslovnik u KS. Nije ni trebao podnositi ostavku
Mariću, bolje ne pričaj ništa, samo se još više gadiš raji. Prodali ste guzicu i sad je kasno za priče.