Udžbenik fizike za 8. razred
0
Uzmite mačku i vucite je po ćilimu do varnica
Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aziza Skoko ne bi trebala da ima ikakve veze sa fizikom. Muz i ona organizuju \"Iskra znanja\", takmicenje iz svih oblasti, djece iz osnovnih skola, koji se odrzava svake godine.
Ja idiota.
odlična ideja idem nać mačkurine i džukelčad pa da vidim radil ovo mamu vam j.... masonsku živina vam svetinja,klanjate joj se, guzitel se s kerovima a , jel vam ga stjero neki doberman ? valja osjecaj uh jelde
TREBA AZIZI PICKU VUCI PO CILIMU DA VARNICI
Bolje ovako, uzmite leoparda i vucite ga po tepihu i kada podu varnice zovite Azizu i Kasima da vide to. Ha ha pa ovo je ludilo, za umobolnicu.
A šta ako nemam mačku ni krznenu jaknu, već onu kopiju od 30 KM s pijace
HAHAHAHHAHAHAHHA.......................KOMA
...otkako ovo Alijino (iz kabineta) dobi na izborima, haman i psovanje babinih mu zlatnih kasika zabranise :o))))) tctctctctctc... ...Imal ikako mogucnosti nabavke ovog remek djela online?
mjauuuuuuuuuuuuu vuci vuci vuci meee ti me vuces najboljeee hahahah blago majci doklen ovo vako DRZAVO!!!
Tako je to kad udzbenike pisu oni koji su na jedvite jade zavrsili dvije godine fakulteta. Osim ovo dvoje \"pametnih\" posebna krivica pripada recenzentima ovog udzbenika. I ta imena svakako treba spomenuti u ovoj prici (nemam udzbenik i zaista ne znam ko su recenzenti). OVO JE SRAMOTA!!!
pa, cekaj malo..hajde macka, hajde sve , ali u nas vakat bi ovo bio udzbenik za predskolsko, a ne za 8 razred..heeej, kad se sjetim , sta smo mi ucili..pa ovo je stvarno neka zahebancija. to oni pokusavaju zapadni sistem kopirati, lafo kroz igru da nauce, hahaha, blente..
a ti djavla,joj da vidis...pucketa macka u 16...ko bi reko,dobar eksperiment !!! al sam zati Syeb0 tepih
Kul :D
Odlična ideja kad nestane struje, a mogao bi poslužiti i pas
Ma ljudi moji je li to moguce?Uzviknuo je svojevremeno poznati Sportkomentetor Mladen Delic.To isto se moze sada reci Recezent tu knigu treba povuci iz upotrebe a ovo dvoje koji su knigu uredili na Biro rada.Vise nikad da ne dobiju posao u struci nego, prekvalifikacija, kelner I sobarica je zanimanje koje bi \"mozda\" bolje radili.