Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li nam reći šta je danas blokirala?
@Zanovijetalo SDA sranja, gluposti i samopromociju Sebije Izetbegović!
Dobro se mi držimo s obzirom ko nas vodi kroz sve ovo.
Hoće li nas klix obavijestiti zbog čega je smijenjen predhodni krizni štab a ova ostala na čelu novog? Jeli istina da je ona blokirala nabavku 150.000 testova na koronavirus? Zašto? Koji je razlog? Možda je Čović htio da ustupi te testove voljenoj Hrvatskoj a voljena Hrvatska bi zauzvrat dio tih testova poklonila kantonima sa hrvatskom većinom. Hajde, najčitaniji portal, dajte nam informacije? Ili i vi sakrivate ovu aferu?
Sto zalosismo danas
Al kako su namazano presutili obecane respiratore .... Ni jedan da stigne .. Dajte im doznanja da nismo zaboravili .. Hajde da hoce vise doci i ti respiratori da nam se sultanija slika pored njih
Samo vi čekajte da vas država snadbije. A niko da pomogne, gdje su ti naši fudbaleri i sportisti gdje su ti naši biznismeni(svi se hvale kako su uspjeli u inostranstvu, sve milioneri), gdje su te veze po stranim zemljama ????? Pogledaj Srbiju svi poznati doniraju i daju ! Samo znate po kliksu kakiti, stoko jedna. Svaka čast onom privatniku u Goraždu što je nabavio dva respiratora.
Ovo mi je jadno što ova ženska čita pitanja medija. Lijepo isfiltriraju šta im odgovara i to je to.
OD JEDNOM IMA PARA ZA POTICAJE ..GDJE SU BILE PRIJE COORONE DALI BIH IH POLJOPRIVREDNICI DOBILI ..SAD VAM TREBA DA LJUDI PROIZVODE DA NEDODE DO GLADI A ONDA NI VAMA NEMA FOTELJA:
Za Miličević, plače vibrator i kandzija
@HEJJdjedaMraza1 Ma ne za njom plače Ramiz Zmaj Božeee..
Nema potrebe!
ŠEMSO BONAPARTA, ministar,privrede,šumarsta i čega sve više ne