Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod takve i ceste!!
Čime oni prave ceste da nakon prve kiše sve se raspadne ko proljev. Kakve su to namještaljke, štele i prevare, sram vas bilo bestidnici...
a ulica pored novo izgrađene gimanzije na dobrinji je definitivno najgora u sarajevu, što je još tužnije prošlo ljeto su renovirali cestu pored fahdove džamije i kreteni su promjenili asfalt na prilično očuvanom dijelu a ostavili su najgori dio netaknut, a da ne govorim o raskrsnici od sos kinderdorfa i mojmila koja je trostruka a nema semafor, svakih 5 dana je udes, valjda neko treba da pogine da bi postavili semafor, svaki put kad prolazim tuda bježim u desnu traku da me ne bi idioti satrali koji se ubacuju od SOS-a
ma de sta se binete izglasali smo Zeljka i Zlatka haha sad ce to i onaj betmen nas srediti :D hahahahha koje smo mi budale tek sad shvatam
da je bar samo ta cesta cijela dionica od kovacica pa pored stadiona gore aneks svrakino uh nek nam je Bog na pomoci
e sad ce oni od grbavice pravit transferzalu prema vogosci zamislite 2 tunela ispod huma pa ono cetiri trake od aerodrpma do rajlovca zamislite u tom slucaju cak dva vijadukta na stupskoj petlji pa zaobilaznica pa od tunela ciglane 4 trake do butila ma to je za 2 mjeseca gotovo sve sto b rkli nadrealisti dobra lova dobar put lafo lova lafo put.
Odgovorne, zajedno sa majstorima koji su radili treba zakopati u ovu rupu i onda fino asvaltirati. Bagra seljacka i primitivna.
jarane kod nas u americi je to na svakom cosku tako...nije u dure ali je tako i u zemlji obecanja...:)
SVAKA CAST REDAKCIJO ZA OVAJ TEKST !!!!! NEDAVNO SAM NALETIO TU MISLIM DA SAM NOVU GUMU ZEZNO EVO JE ISPUHUJE MORAM DOPUMPAVATI SVAKI 7 DANA .. KRIZA JA NE ZNAM DJE SU TE INSPEKCIJE I OSTALI !!!!! SRAMOTA U SRED GRADA KRATERI NA CESTI !!!
u ovoj šugavoj zemlji sa šugavim direktorima i političarima (mahom postavljeni od SDA) već odavno me ništa ne može iznenaditi..nikad niko u ovoj zemlji od 1991-e godine nije pozvan niti prozvan na odgovornost!!!
zar ne treba da prave ovu cesti sve do pekare AS, sa 4 trake i super moderno? Sto da krpe kad ce pravit, ha ya...nasa posla
ih, dodjite u Tuzlu pa prodjite sjevernom magistralom posebno od skvera do tenisa, kakav Pariz - Dakar rally, i njih su za*ebali hehehehehe
joj ovdje kod ove trafike sam se prvi put poljubila....
Samo cu pojasniti brzinski... Naravno da se MOZE SVE NAPLATITI, po zakonu za svaki centimetar ceste neko je odgovoran, zavisi o kategorizaciji ceste Regionalni put, Opcinska cesta itd. imaju razne nadleznosti razlicitih ministarstava!! Prilokom ostecenja izazvanog udarnom rupom ili necim drugim za sta vi niste odgovorni, zaustavite vozilo i zovite policiju da napravi zapisnik i naravno slika, samo sa ovakvim zapisnikom mozete traziti naknadu stete od odgovornih!! Naravno ko i sve u ovoj drzavi to ide sporo, AL TRAZITE I BUDITE UPORNI, jer ipak bolje je naplatiti i za dvije godine nego nikako, a vama svakako ne gine opravak stete iz svog djepa za pocetak, a onda kad naplatite stetu od odgovornih te pare lijepo vas iznanade!! Govorim vam iz licnog iskustva, sve se moze naplatiti!!! Svi mi sutimo, trpimo kojekakve gluposti i placamo usluge koje ne dobivamo, najvaznije je da se narod probudi i spozna da za sve ima neko ko je odgovoran!! ZA SVAKO I NAJSITNIJE OSTECENJE TRAZITE ODSTETU!!
Ja se zalažem za što više rupa, jer to može biti i pozitivna stvar. Rupa = ležeći policajac. Svi moraju usporiti ukoliko ne žele točak odbiti. Što više rupa to manje trkača! Živjele rupe. Rupe do Pacifika!!!!!!!!!!
Mislim da je ljudski bijedno brisati komentare, u kojima samo pise da su ulice Berlina, Beca i Sarajeva trenutno u istom stanju, i van pameti je sada sanirati stetu, to se radi na proljece. Da mozda \"gumica\" nije radi vizne liberizacije malo promolila nos van BiH, pa da ima uvid u druge gradove, ili zeli prikazati Sarajevo kao zadnju rupu na svijetu?!
Be water my friend!