Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno mi je zao ovih ljudi..ali ne trebaju silu prosipati i napadati i policiju koja zaradjuje svoj hljeb.
Ovaj pravo "izudaran". Ko li ovom ološu plaća put u Sarajevo da blokiraju grad i prave nered? Svaka čast borcima koji su bili samnom, ali ovi svi zdravi i sposobni za motike a hoće pare i bez motike.
nek je elvis keljemendio dobio pasos nek diler na alipasinu u bajrama zenunija auto sprejom sebi nacrta tj zauzme mjesto za parking i niko tu nesmije parkirat mada je zabrana ,policija suti i uzima a borce ma ko da su ovi danas gore sprejom i palicom e svaka cast za vlast u bosni nek ostali narod vidi sta ga ceka sa ovom drzavom,samo su borci trebali spremit po 10 km i ne bi bilo problema policija bi progledala kroz prste
SDA demokratija hahahahaah, pa ima li dovoljno mjesta u zatvorima?!?!
SDA bolesni pratioci su genetski pokvareni i rak društva i nacije ,treba ih ubijati redom bez obzira na spol, starosnu dob i stanje.Jedini lijek je zatrti im sjeme kao što je Allah Dz.S. Bakiru pa mu se smrću gasi loza
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
Ima Bakir unuče od kćerke Jasmine i zeta Gligora Popovića (zaposlio ga u BH Postu). Loza se na zalost jos nece ugasiti.
94 godine ja na smjeni u rovu sa jednim starijim covjekom koji je sad rahmetlija Rahmet mu dusi, kaze on meni sine: "Doce vakat kad ces se stidjeti sto si bio u vojsci zato gledaj kako da se Njemacke dograbis sve je ovo TROSENJE VREMENA I ZIVOTA" prođe od tad malo vremena rat se zavrsio sretnem jednog PODRUMASA koji je citav rat ganjao stele da mu odgode mobilizaciju, na ono standarno pitanje sta ima sta se radi kaze EVO GANJAM NEKI BORACKI KREDIT ZA STAN 😳😳😳
Dosao VAKAT kad PODRUMASI postadose VELIKI BORCI i kroz STRANKU ostvarise BORACKA PRAVA
A sta bi covijek od glupog policajca i očekivao?
Imadnite ovo dobro na umu kad budete glasali narednog mjeseca i gledajte dobro koga ce te zaokruziti.
5 policajaca te udaralo haahahah, mene na protestu 2012 jedan policajac tri puta udario, slomio mi tri rebra i popusio napuknuce podlaktice.
policijo, gazi ta neradnička gowna i pošaljite komunalce da ih pometu u kanalizaciju
Radno sposoban, bolje da trazi posao nego sadaku...
PRAVDA ZA UZEIRA !
Što je stranka SmraDovA posijala to će i požnjeti.
Pobit vnago teroristička!!!
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
u BiH nema nezaposlenih boraca (i generalno ljudi koji hoce raditi), ali ima besposlenih jako puno,......
Bravo, svaka cast!
Da ih je i deset bilo malo je, yebo li ti scepo kosti