Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB ce sve podrzati,samo da su u vlasti.A pricat ce da su opozicija. Provaljena prica,do slijedecih izbora nece ni postojati zbog svojih LAZI
@Automatic4444 evo predsjednika .... https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografija
Cuj cim je Nasir Beganovic postao preko noci izvrani direktor zeljeznica SBB trazi 13 miliona za zeljeznice.Pa malo i da se sindikat smiri zbog negovog imenovanja
Rekoh da ce Vlada sve amandmane odbiti
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ma ne trebate ga ni usvajat, vi imate sebi, narod i onako ko hebe. Sve sto izgradite ste pola toga pokrali, tako da je i bolje da ga ne usvojite, kako god lezite i za to ste placeni, a s druge strane necete imati investicija preko kojih ce te pljackati ovu bijedu!
Mogla bi nam Sabina objasniti sto je sebi povecala platu za 4 penzije koje obican svijet primi, a njoj je to onako usput.
Ovog Novalića treba u egzil! Povećanje ekonomskog rasta, jer će se povećati porezi na dohodak hahaha 2019. svugdje u svijetu ima odlike finansijskog pada radi poskupljenja resursa i političke nesigurnosti, kod ovog izgleda biće najbolja hahahaha Šta reći nego SDA :)
al sto bi ja ovu sabinu... uhhh
"Planirano je povećanje poreza na dohodak i doprinosa, odnosno nastavak trenda iz prošle godine", rekao je Novalić. Ma to ljudino razlog više da se vratim na biro i da "neradim" ništa. To tako treba ako vi meni možete sisat krv i ja ću vam sisat od plate.
@Automatic4444 https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografija
@Automatic4444. Koji si ti tokmak!!! 🙏😂😂😂😂😂
Boljsevici kad su vidjeli da su izgubili vecinu u parlamentu zasuli amandmanima na budzet,kao nekoga ce fascinirati.Vlada i Novalic ce uzeti pauzu deset minuta i odbaciti sve amandmane a Parlament ce izglasati budzet.I tako ce propasti plan mladih SDP lavova da naprave haos
četnici paradiraju po BiH dok se balije svađaju
Sbb u braku sa hdz i sda
@senko1958 prvo hebo ti fadil mater a ti njemu a onda ja vama sda uhljebima hebem mater...jesi me skontao??
klixmecari2 ALI FADIL VJERUJE DA TI JE BABA, KEVA, SEKA I OSTALE DJIKANSKE KOBILICE BLIZE. OBAVEZNO IM RECI DA OPERU LAGINU DA NE SMRDI.
DRAGI I OBJEKTIVNI KLIX GDJE JE VJEST O GODISNJICI ZLOCINA ABIH U BUHINIM KUCAMA GDJE SU POKLALI 27 LJUDI?