Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh kad bi svi prosvjetni radnici bili ovakvi, dje bi nam bio kraj
tacno.......
Covjece sva sam se najezila.. kako je lijepo procitati nesto ovako.. hvala klixe i na lijepim temama.. ova je i da se zaplace.. ali od srece.. :D Uciteljici svaka cast.. treba nam ovakvih ljudi... :-))))
i ja sam se naježila!
@CheshireCat Citam draga moja i samo sto ne zaplacem... kako mi je samo drago.. ali bgm.. evo i sad od same pomisli jezim se... drago malo djete.. kad mu tako pomazu.. guraju ga... paze.. ne omolozavaju.. ljepota... za dusu.. ;-)))))))))))) Srce mi ko katedrala.. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljubav
Koliko samo nauka napreduje a ne mogu smisliti rjesenje za gluhonjeme, slijepe, celave itd.Sramota.Ali bitnije je da se razvijaju nuklearne bombe i oruzja za masivno unistenje.
Ma, mala slatka dusica! Sve cestitke uciteljici i drugarima iz razreda..Bravo za sve!
like za učiteljicu
ovakve i slične priče su svjetlo na kraju tunela...
mashAllah
stvarno ? dotični ga je "stvorio" takvog, prije će bit mashUčiteljice ili mashMedicina ili mashDefektolog :)
BRAVO UČITELJICE!
Ovome djetetu je jedna rijec kao nama knjiga. Svaka cast majstore samo naprijed. sve najbolje i raji iz razreda koja ima postovanja prema njemu i uciteljici na strpljenju i radu.
Lave kad narastes ozenis uciteljicu i budes predsjednik BiH ko Makron😂😂😂
sjedi, evo ti 1!
veliko postovanje uciteljici
Tako je, o divnim "običnim " ljudima pišite, a onu stoku od političara stavite na "ignore" jer ne zaslužuju ni medijsku ni bilo kakvu pažnju a ni buduće glasove na izborima. BRAVO ZEJDE! BRAVO UČITELJICE! BRAVO DJECO!
Sta reci? PREDIVNO!!!❤❤❤
svaka čast mala raja,pa vi ste već sad pokazali da ste veći od ovih glavonja na vlasti .