Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubili ste nam stari sjaj Bascarsije rece focak dosao prije 5 godina da zivi
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA....... Baš tako....
Neki Čengić?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kakav god da je moj je i nema lijepseg grada od Sarajeva.
@kurtovizija Zavisi gdje hodas kad si u Sarajevu npr na ilidzi sigurno neces sresti Sarajliju.
A sta su to sarajlije,,neka visa naprednija vrsta,,od zenicana visocana,,krajisnika,,itd,,hajd neseri
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ljepota sta drugo reci !
Najsretniji turci kad im Bosnje nose tursku narodnu odjecu.Na zalost mi Bosanci namamo narodne nosnje.
@aktivacija Dobicemo i mi Bosanci Entitet pa se vi SDA fildzanlije igrajte koliko hocete.Mogli ste dati ime neke ulice Erdogan ili Sultan Fatih ,to ste jos zaboravili.
Okupatori iz turske donirali pare da se uredi trg koji je druga okupatorska sila austro ugarska uradila u lafo orjentalnom stilu a nasi poltroni sada sretni...
Niti jedna slika vezana na temu. Na kraju ove price, sta je to obnovljeno? Od ovih 23 slike zar nije mogla bar jedna da se vidi sta je obnovljeno?
I kakvi bolan somuni mirišu sada?! Mirisali su prije rata Kod Aiše (rahmet joj duši) i kod Porcanina kod Bakija. Jedino dobro je što su kod Becira ispod Alifakovca sada dobri somuni (najbolji u Sa). Sve ostale pekare su uzeli šipci i svaka od njih smrdi u radijusu od 200 metara od nje na užeglo maslo. Neki indijanac kupio Aišinu pekaru na Bistriku, nikako da ovariše kako izgleda somuni kamo li da ga napravi. Jedini šipac koji zna napraviti somuni još od prije rata je Bebek kod Pivare.
Nigdje mlada cojka sve garibi!
Dje su golubovi
Nesmije se sad prdit pored sebilja
Sad će komunisti i vlasi da pišu kako je bolje bilo prije rata buuuuhaaaaaaa. Sad je bolje milijardu puta. Sjećam se prije rata zutih plasticni trafika, prljavih i zapustenih parkova (u grmovima velikog parka preko puta bivše Robne kuće razno smeće, igle, papiri. Isto i preko puta Ciglana, Druge gimnazije), sve bilo sivo,... O ekonomskoj situaciji i sigurnosti zivota necu komentirati, ali grad je milion puta sređeniji, ljepši, još kad dođe Bajram, pa iz svake pekare mirišu somuni...ah meraka...
Te zute trafike su bile hit u taj vakat , a somuni su mirisali i prije rata .
Dao bi sve vaše rekonstrukcije od 1995 pa nadalje, za jednu galetu ispred Ekonomije ili krofnu sa sirom/čokoladom preko puta Doma armije. Oba grila bila u onim crvenim trafikama.
Kaldrma na aparatiam :(
Kaže Hadžibajrić biće od aprila naredne godine specijalne kartice pomoću kojih će se kontrolisati ko ima pristup Baščaršiji dostavnim vozilom. Kaže ipak da sa Ferhadijom ne može ništa, jer tamo jebiga kaže on moraju dostavna vozila vozit, ko da u drugim gradovima ne postoje isti problemi pa nam treba on da izmisli toplu vodu. Ako nećeš zabranit svim vozilima osim onima hitnih službi, zna se koje su, možeš zaboravit na popločane ulice i tačka. Udari još i asfalt da izađeš dostavljačima u susret.
Oprali pare kroz sevdalinku,kafu i rahatlokum....
Maske na aparatima....:)
svak čast. taman za badnjak.
Hm... Đalalabad here I come.