Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala musliman sam, al cuj Sabah ski.
Aksam spust :)
moras napraviti razliku izmedju zelenih nacionalista i istinskih bosanaca i hercegovaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav futuristički marketing...
naravno fokusirat se na arapsko trziste,puni ko brod snijega nemaju
sabah ski, haha, vec vidim arape kako se skijaju u onim svojim ogrtacima
Niti se vide neke zrake niti sta neobicno fotografije ko i sve ostale sa skijalista, niti mozea ocjeniti jeli jutro, podne, popodne, nigdje veze,, 🤣
Je..li vas vise ti turcizmi!! Stvarno je previse da je postalo absolutno neukusno. Zbog ceg uopste i koristiti bosanski. Svi se ponose svojim jezikom samo mi pljujemo po svome. Treba bosanski izbaciti skroz i uzeti tudjinski odmah po rodjenju.
Je..li vas vise tu turcizmi!! Stvarno je previss da je postalo absolutno neukusno. Zbog ceg uopste i koristiti bosanski. Svi se ponose svojim jezikom samo mi pljujemo po svome. Treba bosanski izbaciti skroz i uzeti tudjinski odmah po rodjenju.
31. April 🤣
Cuj sabah ski. Koji krkanluk, hvala Bogu pa ne zivim vise u toj vukoje bini od zemlje, nadam se da vise nogom u nju krocit necu
Sabah ski je pravi naziv da privučete region i budete etabliran ski centar. Ko vas vodi????
What is sabah,no sabah ,zornjak.
Gdje cu sada da skijam 😔😔😔😔😔🤔
Phu, sjeme vam se zeleno zatrlo,otac vas hebbo maloumni.Ima da isele svi koji ne misle buđavim fundamentalističkim ispranim mozgom.
mašala tako i treba jesmo li Bošnjaci ili nismo
E čuj sabah ski. Bogovi kreativnosti
Sabah Ski! Neka se zna ko je većinski narod FGR komunjarice a ko 1% na Popisu
Sabah ski?! Jeste li vi normalni? Mene sramota za vas!
Da je Morning Ski tebi bi bilo drago što smo cool iskompleksirana FGR komunjarice