Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to super, al što neko reče gradite fabrike da proizvodimo nešto, a ne samo trange-frange. Država niđe veze - ili se radi u javnom sektoru ili u trgovini. Zato će i propasti. Finansijski.
@epicurus, o\'klen si ti sljego, da i mi iz sarajeva znamo gdje ici da postanemo tako elokventni, i inteligentni sugovornici?
yebo vas Importanne..yebo vas Čaušević...yebo vas Koldžo...yebo vas Todorić..yebo vas i Halid..nigdje gluplje stoke nema na svijetu kao što je u Sarajevu!!!
BUTICI IZNAD U TEKSTU??? TO JE TO? AKO JE TO TO-ONDA JE FAKTAL PRELOSHE....SAMO SE TETE MOGU OBUĆI TU. GDJE JE HM,ZARA,NEW YORKER,STRADIVARIUS, NEW LOOK...?omg :( nećemo mi u evropu NIKADA ovako....insan mora po vizu da bi si nesto kupio
@junkie \"U sklopu Importanne Centra trebao se nalaziti i hotel, ali je toranj pretvoren u Sparkasse poslovnu zgradu, pa je odlučeno da izgradnja hotela pričeka drugu fazu, koja će početi nakon uklanjanja zgrade Saobraćajne policije\" to ti je zamjena.policija ce biti na mjestu gdje je bila milkosova fabrika. *podsjecam da je causevic milkos kupio za 1 KM
E bravo borac!
Jok ba, samo Perotina
eke i bina i rasvjeta ko na filmu ba....joj da se Lidha ima dji popet i revat...ko ba ovo napravi
Hoće li biti krmetine ovdje?
ma samo dajte narodu hljeba i igara to je bitno
Bas mi je drago sto se nesta ovako otvorilo jos jedno mjesto za izlazak :)
\"U sklopu Importanne Centra trebao se nalaziti i hotel, ali je toranj pretvoren u Sparkasse poslovnu zgradu, pa je odlučeno da izgradnja hotela pričeka drugu fazu, koja će početi nakon uklanjanja zgrade Saobraćajne policije.\" ma da sta ce nam policija...neka hoteeelaaa :D
@Prdo:Zato se ja \"ni za zivu glavu\" ne vracam u BiH ------------------------- I netrebas nam onda kad imas takvo misljene, dijasporac. MARS !!!!!!
ko je bio voditelj ovog cirkusa?
velahavle