Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ponovilo se nikada i nikome...
Alija je najveci promasaj Bosnjaka, ne radi sebe , vec radi loze tj. sina kojeg je ostavio iza sebe !
@Selam mozda se to ne bi desavalo da nas ovi tvoji nisu doveli tu gdje jesmo. Ne znam zemlju da se sporije oporavlja od rata od nase zemlje. Prodali najznacajnije firme za marku i sad mu, 25 godina nakon rata kriva neka nova vlast. Eto, prije njihovog dolaska sve bilo med i mlijeko...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
I nakon te opsade počela je opsada miševa iz trezora SDO, i trajala je sve do 06.04.2021.
Sarajevo je pod opsadom SDA od zavrsetka rata
Evo na vlasti u KS nije SDA jel vam bolje???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da nije bilo Izetbegovica, nikakvog rata ne bi ni bilo. BiH je trebala ostati u Jugoslaviji. Milosevicu bi prije ili kasnije dohakali. Zali boze mrtvih da danas Sebilja i Bakir vladaju, a u RS Dodik.
Ovako se izlazilo na demonstracije ! Nekadasnje sarajlije.. Sada dosljaci zavukli se u misje rupe. Majku li vam seljacku.
Ma cudno da klix smije da objavi ovu vijest. Pa sta ce vam reci Vucic klixe? Necete vise dobit feninga za reklamiranje snajperiste
Naivne Sarajlije, kao i ostatak oko Tuzle i Zenice, mahalo se zastavama kad je dolazila JNA iz Slovenije. Bacalo se cvijece pod tenkove. I opet 2020 se mase u Sarajevu istim tim zastavama zbog mise u Bleiburgu. Sarajlije nikad doci pameti.
Živim za dan kada će u Sarajevu svanuti nova 1996-ta godina.
Evo imamo malo jace od godinu dana terora direktorice, nece da lijeci djecu, prikopcava koga stigne na neke igracke od respiratora...mislim dobro je, ne puca se, ima vode, struje, ako se ima od cega platiti i hljeba (obecao Novalic da nece dizati cijenu) i super nam je...u ratu smo bjezali od granata i snajpera, sad od respiratora i medicinske "brige" gdje direktorice...to je tu negdje, u pet deka
a 95-e neki poput GRASA poceli s kriminalom. Dakle nekome rat bio majka nekome maceha
ponavlja se opet nama samo na drugi nacin, tiho.
Teror je dobar da nas ojaca, sad imamo imunitet krda od snajpera i bombi.
ovo je prava glupost ,rat je bio .Ja sam 1 od 50000 ranjenih.
Hvala Bogu, pa su Bosnu odbranili Bošnjaci! Komunjare su samo uvozile vlahe i ustaše u toku sfrj, do prije 100 godina naša vječna domovina je bila 100% naseljena Bošnjacima!
Počivajte u miru dragi sugradjani i nevina dječice, nikad vas nećemo zaboraviti 🌹. Nek Allah kazni zlikovce i ne da im sna, nikad.
Stara izreka kaže: uzmi jednog srbina sveži ga i strpaj u vreću a sa drugim sjedi za sofru počasti ga najljepšim jelom i pićem. Ono sto ti misli onaj u vreći isto ti misli i onaj za stolom. E to su ti srbi, čast izuzecima kojih ima ali nedovoljno da promijene kolektivnu svijest tzv. nebeskog naroda.
"zrtvovacu mir za unitarnu bih" -alija izetbegovic, covjek koji je zapoceo rat
Da je rekao i da ce uciniti sve za mir i da je rekao da pristaje na Veliku Srbiju i da je Vili Brant ovdje bio predsjednik, Srbi bi uradili sve sto su uradili , jer su se spremali 100 godina na to i onda im je dosao Milosevic da to sprovede, a nasao je izvodjace da ih zrtvuje u likoivima teskih shovinista Karadzica i Mladica. Dakle, agresija se nije mogla izbjeci. Jedino se moglo mozda bolje pripremiti za odbranu. Istocna Bosna je pala u 10 dana
Dajte molim vas, propagirati fašizam (odvajati se od Jugoslavije i zajedničkog života), a onda glumatati žrtvu, to moraš biti pravo jadan. Ili se biješ ili se ne biješ, ne može biću se, ali kofol.