Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"moraju rezultirati većim učešćem žena u politici" Jedina uzasnija stvar od muskaraca u politici su zene u politici. Margaret Thatcher je bila zena. Hillary Clinton je zena. Sad im nevladina organizacija kao cini uslugu sto "uvodi kvotu od 50 posto". Budimo politicki korektne liberalne praznoglave budaletine i tjerajmo zene na silu da se bave onim sto one intuitivno odbacuju jer posjeduju emocionalnu inteligenciju koja muskarcima nedostaje.
Sta je ovo, Limesa? Jednakost polova, Swiss style?
Ma nemaju oni pojma :-) Molio bih svoju drugaricu iz prkosne Krajine da ne nasjeda na svajcarske fore. To su stari lihvari. Nemaju oni dusu.
Kad vidim Cvijanovicku i Majkicku, zabranio bi zenama da glasaju a ne da se kandiduju na izborima..
Nije to do zena vec do onih koji biraju podobne.
bože budala...ta oni žele više Dušanki
Ko će se ovako preseravati, ako ne NVO đubrad iz Sarajeva, operisani od razuma. Ko sprječava žene da glasaju za druge žene? Ko im zabranjuje političko djelovanje? Kako žene rješavaju probleme, vidimo na primjerima Srna, Pandurević, Majkić, Cvijanović, Velić... Šta treba, da budu kao Hrvati, nema ih ni 10%, pa da uzimaju trećinu pozicija?
NVAdlja bi trebalo da rađaju. NEgativan priraštaj nam najveći u Evropi. Uzimaju tu preporuku iz Švedske koja nije ratovala 300 godina pa joj ne trebaju muškarci. A ne trebaju joj ni žene jer uvoze muslimane radi priraštaja. Kod nas im Bakir pravio centre OSenik, Buroj, PoLJLJINE Hills , odvojeno za bogate i siromašne, mšpkarce i žene, AL ARAPI neće ni da ga pogledaju !! Samo Švicarska, Švedska ili Njemačka !
Kladim se da bi svaka domacica uradila 100% vise od ovih dosadasnjih na vlasti i izheklala usput 2 stoljnjaka dnevno . :D