Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se onaj smrdo Niksic izvuce. Dok si na vlasti nema ni procesa protiv tebe tako to ide.Mamicu im kresnem.
Čuj Nermin Nešić😁😁😁
Niksic cijeli politicki zivot u sukobu interesa i nepotizmu Brat, sin, itd
Sukob interesa je bio kad su u decembru 2023. na sjednici Vijeća ministara izglasali da se daju novci udruženju Gorice Dodik. Ima taj član u Zakonu o sukobu interesa, gdje stoji da se srodnicima političara ne može davati novac.Oni koji su glasali za to su odgovorni. Juče Dodikovoj kćerki lova, sutra nekome njihovom. Isto je bilo i sa udruženjem snage Borjane Krišto. To je sukob interesa.
snahe
Pa prijavi. Sigurno ce biti procesuirani. Nekada i bezvezna prijava pokrene lavinu
Amerika naredila da se protiv Nikšića obustavi istraga jer je on njihov igrač a bošnjački izdajnik. Kao što nisu dozvolili da se optuži i osudi Jelka Milicevic a osuđen je Fadil Novalic.
Kod nas i reis je u sukobu interesa sve ove razbojnike redom zatvarat
Da li je sukob interesa da vlada federacije drzavnim parama kupi zgradu Energoinvesta koji je u drzavnom vlasnistvu? Koji preliv sredstava na racun tzv Energoinvesta - stranacke firme koja koristi ime nekadasnjeg svjetskog giganta za sklapanje poslova koje potom dodjeljuje malim privatnim, domacim i stranim firmama? Trgovanje imenom, pranje novca,... sukobi interesa?
HAHAHAHAHAHAHAHAHA iz trećeg puta komisija uspjela da skupi kvorum Koliko ćlanovi te komisije koštaju poreske obveznike mjesečno.
Kad slušaš Dodika i Covica protiv tebe se obustavlja postupak, kad ne slusas onda ti izmisle aferu respiratori
Sta bi s Emelom, cujem potpisala za Klix.