Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNACI TITO JE ISTO STO I SPOLNI ORGAN
pa ovo da se tito psuje nije neka namjerna psovka nego to se udomacilo pola raja nema lose misljenje o titu ali opsuje onako! Isto kad neko opsuje zenski spolni organ nemora znaciti da covjek to i mrzi!!!
da tite nije bilo, ljudi ne bi znali ni zivjeti. Cudi me da su se druge drzave van bivse jugoslavije znale razvijati, jer tite kod njih nije bilo. Sigurno da tite nije bilo, nebi bio niko drugi ko bi razvijao industriju. Da tite nije bilo, nebi ni hrane, ni zivota bilo.
Seljačino iz Kaknja, da ti nije Tita ne bi ti ni tvog grada bilo, ni industrije u njemu. Primitivčino post-ratna.
Daj vise ukinite jbo vas tito,cekate 2 godine....
tu smo dakle, liberalizacija viznog režima je kupljena prodajom starog zakona. bravo za naše rukovodstvo.