Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mazu nam oci kao do sad. Nekradu nas vise na oktrutni nego na polupismeni nacin. Podigli su sebi i uzto jos i plate, gospoda politicari. Ali niko se nebuni, zasto nebi. Mogo da rade sta hoce kad smo glupi. Uglavnom da se pederi ne kote po Sarajevu !
Ovaj zakon je smijesan! Nositelji javnih funkcija su ljudi koji su izabrani na izborima, ali nisu i direktori drzavnih preduzeca. Dakle direktor, na primjer, BH telecoma i dalje moze sam od sebe kupovati softvere za potrebe firme koji kostaju nekoliko miliona KM, i dalje mogu svu svoju rodbinu nesmetano zaposlajvati bez konkursa ili bilo kakavih obavaze, i dalje mogu najnormalnije izvoditi gradjevinske rdove vrijedne stotine miliona preko firme svoje supruge ili biti u stotinu upravnih i nadozornih odbora i predavati neke predmete na 16 fakultet, i sklapati ugovore sa firmom svoga brata koji vrijede milijardu eura ??????? Gdje tu logika?