Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRŠ!
Jel stvarno postoje takvi idioti koji vjeruju u ove smrdske nebuloze???
Kao neko ko je bio dobrovoljac u TO BiH i HOS u ratu na ovo mogu reci samo jedno: Ovu bolesnu zenu je odavno trebalo strpati iza resetaka na dozivotnu robiju. Na zalost ovakvi neljudi kao ona nisu procesuriani u toku rata i zbog toga imamo ovakvu tuznu situaciju u zemlji danas.
Mislim da treba da se stide svi koji se stavljaju na stranu nekoga osumnjicenog za tako teske zlocine. Svima nam je potrebno da zlocince stigne pravda. Sigurno nije bilo slucajno sto su zlocini u ovom ratu bili tako okrutni. Cilj i jeste bio da se zauvijek zamrzimo i ubjedimo da ne mozemo zivjeti skupa, a svi oni koji se solidarisu sa bilo kojim zlocincem treba da dobiju orden od Radovana Karadzica (najmanje).
Logor koji drže HV i HOS u Derventi, u aprilu \'92??? Treba smrdima pod hitno ukinut LSD...
Ti znas zašto si zivjela....Volimo te AZRA!!!!!!!!!