Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odnosimo se nesavjesno prema prirodi to je za ne povjerovati. Sram da bude svakog ko zagadjuje okolis na bilo koji način!
BIH IMA SVE ZA DOBAR ZIVOT: VELIKE IZVORE I ZALIHE PRIRODNE PITNE VODE, PLODNU ZEMLJU, ŠUME, RODNO VOCE I POVRCE,...AL NE ZNAMO TO NIT CIJENITI NIT KORISTITI
Prvo da svi imamo plate i zivot fostojan covjeka pa onda piskarajte o klimatskim promjenama. Kod nas sve naopako.
@FalconRector To nije razlog da se plastika baca u rijeke
Kad ljudsko bice pocne da kaslje ili hrama, kad se pojave osipi na kozi ili osjeti bol - znaci da nesto sa zdravljem te osobe nije u redu. Tako je i sa klimom. Siguran pokazatelj da se klima planete zaista pogorsava jesu ekstremne vremenske nepogode, poplave, sushe, pozari,... A, medju njima, posebno jake padavine. Povecanje temperature prati pojacano isparavanje. Topao vazduh ima veci kapacitet da akumulira vlagu i otuda jaci pljusak i nevrijeme.
@BH_Faraon Mani se tih metafora. Mahalas nacuo nesto od NWO i odma raspricava lazi njihove lazi. Idi ufati kramp i kopaj zemlju a ovo prepusti pismenima.
padni ekonomiju, padni
bosnu su uninspiriert njeni politicari koji vladaju do sad i dalje ce tako bit a kad Uwe u EU to ce bit zadnji udarac
ovo o klimatskim promjenama je samo da se skrene paznja sa ovih lopova politicara bih je sva u šumama i potocima zelena oaza izuzev tuzle tu covjek treba nositi gas masku
Aha, znači u redu je voziti 30 god stare dizele, hajcat termoelektrane i ložiti plastiku i gume po kućama
Blok 7
Moja baka najvise voli dobre stare cizme u furunu da ugura sta ce da malo ustediii parica skupa drva ...
Nas ubi to što nema promjena
I nekako klimatske promjene,nego daj vise ove hajvane iz vlade izmjenjajmo...
@VelikaBH Glup i neuk narod = hajvani u vladi = ekoloska i zdravstvena katastrofa.... Jedno donosi drugo.....
"To je jednostavno sistem koji akcenat stavlja na nacionalnu pripadnost i sve se u njemu vrti oko toga, tako da su vlast i generalno sav sistem preokupirani time i vječno se bave rješavanjima nacionalno – etničkih pitanja." Sve rečeno. Svaka čast.
Zašto Kljix ne prenosi Zrinjski-Velež ?
@gooUser11041104 nije, u 5 počinje.
@1Mostarski1Rambo Zato što tu hrvata ima podjednako il više!