Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja vaseg mandata ocekujemo bar 45 vozila javnog prevoza, bar 45 utopljenih zgrada, da vode i dalje ima kao i za vrijeme ove vlade, cist zrak vec iduce zime i video sjednice vlade, kao sto je ova vlada radila. Rekli ste da niste zadovoljni radom ove vlade, vi dakle mozete bolje. Dokazite rezultatima.
Skupstinska manjina u Kantonu, na sve moguce nacine zele da sprijece da dodje do demokratske smjene najgore Vlade Kantona od kad postoji, pa pokusavaju da lazima, obmanama i spinovima preko odanih portala koji ih podrzavaju da obmanu gradjane i pojedine zastupnike u Skupstini nebi li se predomislili i da ne glasaju za smjenu. Medjutim, svi zastupnici znaju da su to lazi i spinovi manjine i dzaba im je sve lazne objave. Vlada pada zato sto nista korisno i vidljivo nisu uradili za gradjane.
Zadnju godinu na vlasti je Konakovic, PausalForto i SDP/NS/NiP koji su kako su pisali portali od kad su preuzeli vlast konstantno vrsili mobing, zastrasivanje i pritisak na uposlene u institucijama Kantona, pa su za tu godinu dana mnogi sluzbenici zbog mobinga, pritiska i prijetnji oboljeli od secera, povisenog krvnog pritiska i mnogih drugih bolesti. Predlazem,da oboljeli sluzbenici tuze Konakovica, PausalFortu i ministre koji su vrsili mobing,zastrasivanje, prijetnje i ucjene tih sluzbenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako ko glasa za SDA, SBB ili DF ima neke koristi direktne, indirektne ili je manje pametan ili je pak nacionalista. Nema ništa drugo.
@Mojnemene mozemo li konstatovati i ovo svako ko podrzava aktuelnu vladu je islamofob i mrzitelj bosnjaka? Prilikom citanja komentara kojima se podrzava aktuelna vlada moguce je jedino uociti koliko ti isti ljudi mrze nekoga zbog vjere ili zbog toga sto ne zele da se izjasnjavaju kao gradjanin vec se izrazava kao Bosnjak.
ovi bi sada trebali da poprave sve sto su prije unistili i vrate sto su pokrali
to je najvaznije plate budzetskim korisnicima na vrijeme jer ako zakasni 7 dana nece imati sta jesti
VLAST u KS je PROPALA zbog ODLIVA MOZAKA, pardon MOZGOVA, pardon MOZAKA... !!! Ma ne znam šta je ISPRAVNO, ali pitajte onog Zvonka M. on to bolje ZNA !!!
kod nas je sve nekakvo silovanje demokratije
E da vidimo tu novu Terminator vladu...da vidimo sta oni sve mogu čiribu ćiriba....Pitam se dali im je Radoncic rekao "DAJEM VAM GODINU DANA"
hoce li iko odgovarati za otudjenje pecata? ...
Ovo glasanje je presuda sbb, df i boss-ovom dizacu ruke, da ih vise nema na politickoj sceni. Sami birali :)
E jbg opet Celik napravo frizuru a nista od predjedavanja. Jebe frizera samo tako.....
Kad su pre u pitanju,nađe se i pečat.
Kiflini botovi koliko vas placa po lajku 😂😂😂
Kifla na aparatima, sve mu uzmi al dzes ba mikrofon, lovu i pecat 😂😂😂
BiH je drzava sa najbesmislenijom politikom, u BiH ne vazi politicki principi lijevo centar desno vec samo pozicija I opozocija, sav besmisao opozicjie se ogleda u tome da mandat trose da uruse poziciju a pozicija isto tako da ovima dokaze da su s pravom tu gdje jesu.. borbe za javni interes gradjana oni nemaju kad od svog primarnog zadatka, jedni da tuze drugi da osporavaju I to je politicka igra u BiH, sistem su srozali na svoje licne interese... a mi glasamo..
@Klix Kako ovaj bolesnik DOSLJAKINJAsaSELA nije banovan do sada
DF je prno u šišu!!!!!