Narodna skupština RS-a
0
Usvojeni novi grb i himna RS-a
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBOCETNIK ;zaboravio si da u sarajevo nikada niste ni usli jer niste mogli. 4 godine ste pokusavali ali nista,trebalo je imati muda pa se boriti protiv armije,lako je bilo ispaliti granate na starce,zene i djecu. I kad smo kod Slobe jebo ti on mater smrdljivu!!!!!!!
grbavica,zaboravljas da smo vas mogli zatrti 4g kao od sale da smo htjeli ili da nam je zapad dopustio. Hvalis se zavrsnicom akda je pao zdogovor da nama priapne 49% a vama PEDERalcima 51%. Zaboravljas 4g kuknjave vase \"plizzzz helpppppppppp bazzzzniaaaa\" Hehheehe ======================================================= Da imate obraza podigli bi spomenik Slobi i Klintonu koji vas spasise.
Chetnik, a sta bi ste da vam Alija nije dao RS, da nije zaustavio Armiju Republike BiH i da je pustio da krenu traktorske kolone iz Banja luke prema Srbiji? Secas li ce bre te prpe i stra\'a kade su Bosnjaci krenuli prema Banja Luci? Uostalom, kakva ti je to Srpska drzava kada su njeni osnivaci Alija i Haris?
Sta je Balijesine sta vam nije jasno aaaaaaaaa? Nasa DIKA Srbska Republika je ansa kucica nasa slobodica.Imamo pravo na svoju zastavu himnu grb policiju a i vojsku jes da se zove ko FOL \"vojska BiH\" ali jebes papir stvarnost je bitna. Vi Balje stalno serete i zlo trazite kao i 1991g a kad adobijete po glavuzdi ond akukate ko zenetine i trazite pomoc \"plizzzzzzz helpppppp bazzzzniaaaaaaa\" nastavite li jos tako sigurno ce te OPET po picki doboti pa OPET kukajte. Ps,SrboCetnik koji je za zadnjega rat roknuo 4 Balijesine.i OPET cu ako bog da samo krenite na nasu RS i Srbe. Ojxaaaaaaaa
@grbavica LJILJANE NA STADANIO I NA SVA MASOVNA OKUPLJNANJA, SAMO TO JE PRAVI SIMBOL BOSNE:)
Ma mogu oni redati zastava, grbova, pjesama, reprezentacija i nekakvih poslanstava diljem evrope uz gromoglasnog cetnicko-mafijaskog kabadahiju i svercera iz laktasa, i sve ostalo, ali cinjenica ostaje da JE BIH CJELOVITA DRZAVA, KOJA OBUHVATA I TERITORIJU manjeg bh entiteta, mogu pokusavati sta hoce, Bosanski narod je navikao na njihove provokacije i mrznju u srcima koja ih tjera da to cine sve dok nas sve i jednog ne \"ociste\" sa ovih prostora, a nece Boga mi tako lahko, neka se samo igraju, ako se opet sta \"zakuha\" u ovoj drzavi, nek nemisle da ce ovog puta \"balije\" biti nespremni i nenaoruzani!!!
Meni su zaista smjesni ovi sto imaju jedog roba u glavi pa cekaju da ce im neko vratiti \"ljiljane\". KO treba da ti dade dozvolu da nosis ljiljane? Ljiljani su simbol naseg dostojanstva, nase borbe za slobodu, nase hrabrosti. Pod ljiljanima su nasi najbolji sinovi ginuli za slobodu. Zato se ljiljani nose u srcu bez obzira sto ih izdajnici i cetnci ne begenisu. Oni ih i guraju u zaborav jer su Bosnjaci koji stoja ispod zastave koja simbolizira slobodu njima opasni. Oni vole pokorne robove koji obozavaju simbol izdaje Bosne, a to su ove nove \"zastave\", \"grbovi\" i ostale podvale sloznih izdajnka i centika. Ljiljani su zastava Republike BiH, a ne \"bosnjacka\" zastava. Alija je rusio Republiku BiH pretvarajuci ljiljane u \"bosnjacku\" zastavu.
Jebem vam mater balijsku
PA bravo!!! ko je ono rekao, sa tim grbom ljiljana smo se i odbranili, i pri njemu čemo i ostati, kao Bosanske patriote koji jedino vole ovu zemlju!! A ove horde i plemena mogu živjeti ovdje, ako puste nas građane da odlučujemo šta je dobro i pravedno za sve bosanske državljane; Amen
BOSNAE u pravu si potpuno. Samo jačanjem našeg entiteta u ekonomskom smislu možemo da pobijedimo i da od RS -a ostane samo tamni vilajet. Onda će nestati i nacionalizma sa njihove strane. Međutim, ne možemo mi ništa napraviti sa ovim našim političarima, koji su po meni veći četnici, ustaše , izdajice jer gledaju samo kako će zadovoljiti svoje lične interese. Upropastiše nam sve velike kompanije, prodaše sve što se može prodati, umjesto da jačaju i ulažu u te firme, oni su ih doveli do prosjačkog štapa da bi ih mogli lako kupiti. FUJ! Povraća mi se više od Brankovića i njemu sličnih. Sa njima na čelu ništa mi nećemo uspijeti. Kako smo krenuli mi ćemo biti taj tamni vilajet ako budemo šutili i trpili.
@ma: ne... treba protjerati takve kao ti...zajedno sa ostalom gamadi (cetnici, ustase, izdajnici...) elem, ljudi nikako da shvate RS je priznata kao entited u BIH...iako je nastala na genocidu, proslo je vec 13godina od kraja rata, kasno je sad pametovati...situacija je takva kakva jeste...razmisljajmo kako da se nadmudrujemo sa \"boljim\" entitetom u pogledu gospodarstva...samo tako nacionalizam moze pasti...a kad padne, pasce i nevidljive granice entiteta... ...a trenutno me zaboli qrc za himni/zastavu/grbove u RS-u, FBiH, bilo gdje...dokle vise sa zastavama i himnama... ah, da...sa estetske/licne strane i ja sam da se vrate ljiljani (jednog dana) i da \"Jedna si i jedina\" bude himna...to se nosi u srcu a ne na zgradama...
mi trebamo potjerati sve hrvate i srbe iz bih i da osnujemo ISLAMSKU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU sa serijatom!
I ti \"samo\" lupas, ljiljani su nasi (ovi na zastavi), a i sam cvijet na latinskom se zove LILIUM BOSNIACUM!!!!!!!!!!!!!! Pod ljiljanima se Zmaj od Bosne izborio za autonomiju, a i u ovom ratu je nasa BOSNA i HERCEGOVINA odbranjena pod zlatnim ljiljanima! BOSNA zauvijek, bila i ostala, samo da mi dodjemo sebi i da gledamo svoje interese, gdje bi ovoj PONOSNOJ zemlji bio kraj.
.////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ovo nista ne znaci, ovaj grb ce ostati naj duse jos 2godine - poslje toga mozemo komotno da ga baCHimo......... //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
za napomenu ljiljani su hrvati prije upotrebljavali a mi bosnjaci prisvojili kao nase! rade bi da imademo polumjesec! i to zeleni hebes ljiljane!