Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce poceti gradnja novih džamija i sergije za gasulhane, ljudi moji gradite nesto da se zaposlimo, svi cemo mi umrijeti, al barem da prozivo na ovom svijetu nesto ako vec ne mozemo na onom...
Gazi Husrev-begova medresa u Sarajevu ispratila 109 maturanata...tuzno, zaista! Maturanti cega? Bajki?
Kako ste samo zatucani majko draga.
mama ti zatucana
Hoce li se donijeti kakav amandman o reduciranju konzumacije gandze u medresi?
Joj sto se cenzurisu komentari, aferim, nemojte da nam se hodze uvrijede. U casnom Kuranu pise "ilihi ajah bin ajda hihihihihi" sto u prevodu znaci "zajebaji sve, ali hodze ne smijes, pa zaista je Alah mudar!" Tako pise, jebiga.
Hahahahahaha koji car :D
koji majmun
Kakva nam je duhovna vlast nije čudo što nam je i svjetovna onakva kakva jest
DZABAHLJEBAROSI!
Mora da ustane ujutru na sabah da vodi namaz mora da vodi podne mora da vodi ikindiju pa mora aksam pa jaciju i vitr namaz. Kad tu jos dodamo mekteb u kojem se djeca najcesce poducavaju 2 puta sedmicno ( subota i nedjelj ), a djeca koja pohadjaju skolu casnog Kur' ana idu i radnim danima u mekteb dodjemo dobtoga da Efendija vrlo vrlo malo slobodnog veremena ima. Tu treba dodati i dzenaze i nadijevnje imena djeci. Jedan vrlo tezak posao!!
Први амандман; Шљивовица је ОК, генетски нам је душа тражи Други амандман; Ако пијеш шљивовицу, подмажи желудац сланином.
To ne treba ni spominjati, to se zna!
Ti si umjesto mater, dojio oca pa si tako bistar??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA JA , A VI MISLILI DA IMAMO SAMO 280 MINISTARA I 6000 PARLAMENTARACA I KOJEKAKVIH SPAVAČA, KAD ONO 'IMA JOŠ'.......
gdje je ceric ovdje...aj on je "out"