Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super, ja reko oni usvojili izmjene u pogledu snosenja troskova vantjelesne oplodnje o kojim pricaju 150 godina.... ebli ih obrasci
\"Istaknuto je da količina katrana, nikotina i ugljičnog monoksida mora pokrivati najmanje 15 posto bočne stranice paklice cigareta\" Dakle, ubuduće će nam na paklicama biti polijepljen katran, nikotin i sl???
Kada će se država pobrinuti za radnike koji ne mogu ovjeriti knjižicu zato što im bogobojazni biznismeni ne uplaćuju doprinose? Svakako će zdravstvo retroaktivno dobiti sredstva ali uslugu neće pružiti,ili se boje da će im radnici pobjeći na bolovanje po godinu dana zato što ih pate na radnim mjestima?