Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja,nego ,tako treba,e sad će dobiti malo para i onda kad vlast kaže,,POSTUPI PO NAREĐENJU"kao iz Pejakovićeve monodrame,nek stisnu pa kažu da neće da biju narod,sin ga materi ......
Vođen znatiželjom posjetih stranicu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. Onako laički, osim skupa fino sročenih rečenica, nisam uspio shvatiti koja je njihova dužnost i da li zapravo išta rade. Možda nemam razumijevanja potaknut sveopćom situacijom u BiH pa mi sve izgleda folirantski. Ne znam.
zaštita nakaradnog sistema zagarantovana. sad će policajci braniti elitu životom ako treba
eto sad mogu uplatit koju boju više.. a i poredak 4-2-1. mamu im klošarsku prčim
Pa, realno treba im poseban dodatak dok upisu kurseve za ovo za ono ,malo se obrazuju, jebi ga, treba, sto jest jest
Povećajte plate privatnom sektoru dosta više povećavanja uhljebima koji ništa ne rade !
Mi iz SDA apeliramo na policajce , čak šta više i svjetujemo im , da iako im je odobren policijski dodatak i dalje nastave uzimati cenere i cvaje od građana za pojaseve i svjetla , petobanke za crveno i preticanje na punoj kao i stoje za vožnju pod uticajem alkohola.