Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA toliko mrzi Sarajlije da je spremna zbog gubitka vlasti u KS pobiti sve pacijente u UKCS i kazniti građane KS jer znaju da su zauvijek izgubili Sarajevo , pa im treba jaca glasacka mašinerija van KS da bi opstali u Federaciji ...ma treba vas srušiti za sva vremena ...nije Dodik nanio štete koliko je štete nanjela SDA
Sto posto si upravo nema lijeka za Gorazdane bolesni su za Sarajvom Gorazde se lagano iseljava sa parama koje saljete u taj grad a ove druge dvije opstine Praca i Ustikolina one su mrtve od 96 silne su tu pere ulozene ali sve je to kraj
62 ZA od toga 7 sda... znači onih 55 su nebitni?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Papcine, kaznjavate grad Sarajevo zbog gubitka budzeta kantona. Sda i Df su grobari i drzave i svih nasih gradova. Neka vam je Forto rekao papcine nacionalisticke seljacke.
Bravo Salkane, bravo majstore, fond rjeci siromasniji od kantona iz kojeg dolazi, svaka druga 'naći al jbg ide ga ta politika.
Godine udaraca u glavusu su ostavile posljedice, udarale ga Sarajlijice pa ostala trauma. Seljacic
Hvala Bogu pa Krajina ne zavisi od Sarajeva vec dugo, vec od Europe
Federacija BiH nije samo Sarajevo. Ovim se niko ne kaznjava. Jednostavno se ispravlja nepravda iz prethodnog perioda.
Napokon nesto posteno i pametno u ovoj napacenoj drzavi, samo ravnomjerna raspodjela. npr Ze do kanton ,i Tuzlanski najveci izvoznici a imaju malo od toga. Dosta je Sarajevo zivjelo na racun drugih, nego zasucite rukave i krenite nesto raditi, proizvoditi a ne samo kafane, cevabđinice i sl.
Kojom statistikom si došao do tog zaključka??? Kanton Sarajevo uplati PDV-a više nego svi ostali.
"Prije se davalo za Beograd" izjave su većine SDA-ovih zatucanih idiota. Sad se daje za Sarajevo. Meni lično svejedno dal' se daje za Beograd ili za Sarajevo, dok god se vozim gudurama na posao i s posla i dok god su porodiljske naknade u KS 1000 a u TK 350 KM.
Kad papci zavuku ruku u džep Sarajeva, a dobro se zna ko generiše najviše novca u Budžet FBiH!
Jedva čekam izbore da sdO zauvijek pošaljemo u zaborav!
Super. To ce znaciti definitivni kraj za SDA.
E sram vas bilo
de malo sarajlije solidarnosti, ugledaj te se na narod krajine, nije dzaba da vam turisti iz s.arabije vole toliko krajinu, aa bas ste neprijateljski gradjani "demokratske" BiH, i onda nama srbi i hrvati najgori, koliko samo je srebrenicki miliona je utroseno na sarajevski kanton, a jeste bagra da Bog dragi sacuva
Da li je to onaj narod kojeg migranti terorisu a vi svi pobjegoste iz voljene van Krajine u Sloveniju
SDA više voli Čovića nego Sarajevo... E sad me čujte papci iz SDA........FUR IMMER PUNK!!!
@AdekvatanOdgovor2, @Autimatic5, @SaDrineMerhaba Jesu li sad sendviči sa 37% manje sadržaja ili vam daju đuture?? 😱🤣
Koliko SDA mrzi Sarajevo radije ce vise para davati Covicu, pametnom dosta
Kanton Sarajevo dobija više javnih prihoda od drugih kantona.- tko je uopce ikada nametnuo ovakav diskriminacijski i neustavan zakon ? po meni bi zatvori bili prepuni do sada 150% kapaciteta. I jos se sada nest kao vode polemike, drz ne daj, pa koji ste to vi faktor ??????????????
Itekako mi je poznato kako se radi u Sarajevu. Nažalost, Sarajevo nije svjesno da postoje i ostali dijelovi BiH i to potvrđuju i komentari na ovaj članak.