Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste svjesni koga ste postavili za ministra
Ko ne slusa Aminina naredjenja leti ko fisek i iz stranke i sa funkcije :-) I ovaj udar na Suljagica je jos jedna u nizu mrlja vec propalog SDP-a ... Od koalicije sa SDA, preko javnog nepotizma, pljacke miliona preko RUDNAP-a, smijurije sa 60 minuta i FTV-om, rusenja Lukaca po svaku cijenu itd itd itd itd i ovaj cirkus sa SUljagicem ide na dusu Lagumdziji laznjaku. Na slejdecim izborima SDP nece preci ni izborni prag ...
savrseno ce se uklopit u trulo okruzenje bh politickog sistema
Hoce li novi min vratiti pretpatu na dnevni avaz
Pratite sad tendere :-) \"ALEM sistems\" ima da pokupi nase pare. SDP je propala stranka i oni to znaju zato sada pljackaju na sve strane bezobzirno da obezbjede i praunucad jer na sljedecim izborima ih nece biti ni na mapi.
Profesor Oručević će biti brana narastajućem islamofašizmu. SDP je jedina evropska stranka u Bosni i Hercegovini a njeni članovi su veliki patrioti i borci. SDP je dao puno šehida za vrijeme agresije.
Kakva njegova nauka? Supljator sto knjige kopira sa Wikipedie, cak mu mrsko i prevesti sa eng i promjeniti font. Ne poznajete doticnog \"experta\". Jedina pozitivna osobina mu je da moze pricati sat vremena a da nista ne kaze.
@sarajka, za razliku od tebe, covjeka, nazalost, licno znam. I zato i pišem kakav je, a ne dajem komentare na osnovu friziranih informacija u medijima.
Covjek se naukom bavi citav zivot, izdao brojne naucne radove, radio za mnoge uspjesne firme u svome fahu, sada ni on ne valja. Ko vam valja? Polupismen svijet sto ni postenog fakulteta ne moze zavrsiti, a hoce da dijeli pamet okolo?
Jesi li to u SAFF-u pročitao.
mozda najgori profesor u istoriji ETF-a, obican prevarant i neznalica, ali koji ima odlicnu samopromociju. Jednom rjecju: odron odnosno odlican tip za ministra - fantasticno ce se uklopiti u okruzenje kolega politicara.
Hamdija lipovaca, suljagic, jos samo da zeljka istjeraju i bas ce valjati
ZA ČOVJEKA ETO VAM ČOVJEK.....ETO VAM SDP-OVCI........ 1:0 Lukač 2:0 Islamska zajednica 3:0 elektroprivreda sve vaši propusti
tonemo sve dublje...
emire vrati se, NORMALNA raja je uz tebe!
jedan od najgorih profesora na ETF-u predmet koji predaje trebao bi da bude najkvalitetnij i najzahtjevniji medjutim nacin na koji on to predaje i komunicira/ne komunicira odrzava ispite u svojoj privatnoj firmi \"ALEM sistems\" koja ce konacno da stane na noge kao sto to sve kod nas biva...odron..tuga..rezignacija
Iz koej stranke je ovaj? član koje parije? je l\' opet sdp?