Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle Gradskoj upravi pare za kredit kad nema budžet :S khm, khm?????
Pitanje za gospodu iz gradske uprave: Da li vam je poznato da uništavanje pamćenja jednog naroda, njegove kulture, obrazovanja vodi nestanku tog naroda? Od Džingis Kana pa nadalje kroz istoriju svi osvajači trudili su se da unište Biblioteke i ostale kulturne spomenike osvojenih teritorija, da bi uništili neki narod ili lakše vladali i držali ga u potčinjenosti. Izgleda da i naši političari žele da bosansko-hercegovački narod drže u neznanju da bi lakše manipulirali sa nama, da bi nas lakše pljačkali i državu prodavali za vlastite interese. Izgleda POSLE VAS POTOP. Samo ste bitni vi i niko više. SVAKA VAM ČAST!!!
znaju li ovi razbojnici na vlasti za staru narodnu : OTETO-PROKLETO. ( ovo je poruka za : Mustafu Mujezinovića, Muhidina Hamamdžića, Denisa Zvizdića , Semihu Borovac, Aliju Behmena, Gavrila Grahovca). Neka mi oproste oni koje nisam spomenuo. Bogami, neka se svi čuvaju, moglo bi im prisjesti tuđa muka.
E, Mujezinoviću, koje ublehe ti nama prosipaš. To je priča za SDA-ovska sijela na kojima dogovarate kako ćete rasturiti ovu jadnu Bosnicu. O kakvom ti kreditu pričaš koji će uzeti Gradska uprava grada Sarajeva kad ni sama nema dovoljno svojih prihoda. Ko će biti garant za kredit Gradskoj upravi ; možda budžet Federacije koji se jedva održava uz pomoć MMF-a. Ta, nema potrebe za kreditom za Vijećnicu, jer je Evropska unija obezbjedila sredstva za obnovu Vijećnice. Ali problem je podjela evropskih para, zar ne ? Zato se Gavrilu i Aliji tako strašno žuri, da se pare potroše prije izbora.
pitanje za Behmena : nisu valjda novci španske vlade od 1 milion eura za obnovu Vijećnice-Nacionalne biblioteke novci za gradsku administraciju? Nečuveno !!! I čestitke za Behmena i SDP ; kad niste mogli zaraditi na kupovini i prodaji NTV 99 zaradite na račun obnove Nacionalne biblioteke iz sredstava bibliotečke solidarnosti. Pitanje za Grahovca : je li gospodin prešao u Dodikovu stranku , jer se svesrdno zalaže za ukidanje svega što je državno, bosanskohercegovačko. Bravo, Gavrilo , konačno su pale maske, sad je već očito da Nacionalnu biblioteku uništavaš godinama zajedno sa Sredojem Novićem.
Čestitke za Aliju Behmena i Gavrila Grahovca, predsjednika i podpredsjednika Vlade Federacije iz vremena Alijanse. Vjerovatno u u projektu obnove Vijećnice ima dosta para i za podijeliti.
Još jedna potvrda kako ofijecijelne vlasti krše važeće zakone. ... :\" olakšati rekonstrukciju Vijećnice...\" po Mujezinoviću zapravo znači legalizirati pravu ratno-profitersku otimačinu Vijećnice i u nju smjestiti gradonačelnika, razne savjetnike, nacionalni restoran i sl. Mujezinović je u ovom \" projektu \" od 1998. kad je potpisao Odluku o raspodjeli prostora u Vijećnici i nije mu bitno to tko je titular i ako se zna da Nacionalna i univerzitetska biblioteka BIH jedina ima pravo raspolaganja tim objektom.Kako se u zajedničkim interesima lako dogovore SDA, SDP i Stranka za BIH, jer su u istom kolu uz Mujezinovića bivša gradonačelnica S. Borovac, sadašnji gradonačelnik Behmen, ministar G.Grahovac. Svi pomenuti treba da dovrše ono što su četnici započeli a nisu dovršili oko Vijećnice. Treba legalizirati sve nezakonite radnje koje su do sada obavili i da ozakone trošenje donatorskih sredstava za obnovu.
ccc koliko je para vise otislo na tu vijecnicu, mogli su novu zgradu Pentagona izgraditi
I šta kada rekonstruišete vijećnicu onda ćete u nju useliti svoje kabinete i ministarstva. Već viđeno u općini Novi Grad, zgrada preko puta televizije. Žalosno što zbog nećijeg hira (zna se ćijeg) u toj firmi pedeset porodica gladuje već više od tri godine a uništava se jedna institucija od velikog društvenog značaja.
mustapha ides li ti na odmor!
I KOLIKA MU JE SADA PLATA PO TOM NOVOM ZAKONU?