Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza ovoga stoji SDA Tarik Arapcic koji se obogatio vrlo brzo......Delic je dirno i dotako njegov sakriveni kriminal..... tuzilastvo ne reaguje....
Mozete mu popusiti...narod ga je izabrao a ne SDA i SZBiH
Ne može se sa lopovima, kada ih otkriva na svakoj sjednici vijeća, hoće da ga skinu sa pozicije načelnika, nikada pošten ne može sa lopovima.
hahah obavezno pogledati sjednicu OV Lukavac...SDA poltroni zele smjenu Delicu a ne znaju spojiti dvije proste recenice...a sve neki "ugledni graDZani" al dok je ovaca bit ce i vune..nadam se da ce SDA popiti samar kakav zasluzuju
SDP gdje vlada tu je lopovluk !!!!!
Bas neki cojo, a i faca mu ne izgleda da je lopovska
Lukavac je propo, kao i država zahvaljujući SDA, ali ni SDP ne može ništa promijeniti razlog tome je očit jer ma ko bio načelnik Lukavca, Lukavcu se neće vratiti ni 5% novca uplaćenog državi, federaciji, kantonu.. nebitno. Lukavački novac ide za Tuzlu pa za Sarajevo a i tamo se ne iskoristi kako treba već nestane na plaćama državnih uposlenika a koji su zapravo srž feudalnog sistema uspostavljenog u BiH, najjočitiji primjer su prokleti Banovići. Pametnom dosta da bježi.
Pa da u biti prodaju se za državne pozicije i postaju glasačko tijelo.. Rješenje jeste smanjenje administracije barem u pola i ako ne privatizacija onda zatvorena ekonomija državnih preduzeća. U ovom slučaju i ispaštaju najviše Zenica, Kakanj, Tuzla, Lukavac koji pored tereta koji nosi industrija nemaju nikakvu kompenzaciju.. Naravno koliko god Delić bio oke i on će se vrlo brzo pretvoriti u lokalnog feudalca i već jeste ali opet to će vrijeme najbolje pokazati.
kako mu je ovako malena faca ?
zna li se ko od ovih plenumaša zapali zgradu vlade
@Harry Callahan Bilo je tu svega, uglavnom UKRADENI protesti! Prve litre nisu od SDA dosli, nisu povezani ni sa jednom strankom!
Ponuditi SDA vijecnicima priliku da zavrse srednju skolu. Nacin na koji oni sklapaju sudove i premise nije zabiljezena u novijoj historiji covjecanstva. Sramno ko predvodi i donosi odluke za gradjane BIH. Narode zar vas nije sram za koga glasate.
DELIC KAKO JE POSTAO NACELNIK UDEBLJO SE 15 KILA OD DZABANE
SDA je zlo u Lukavcu već 26 godina. Struja .upak predsjednik. Pu, jebote Bakir, us.ani nikogoviću!
SDP KRALJ POSTENJA DAMIR HADZIC HAHAHAHA
@Harry Callahan Da, upravo taj asshole obrvaš!
Covjek koji je pokazao gdje je svaki fening otisao, kojim je zadovoljna svaka osoba u Lukavcu i okolini, osim simpatizera SDA stranke, zbog njegovog postenog rada. Njegov opoziv traze simpatizeri SDA, jer vide da ako ga oni ne skinu s pozicije, poskidat ce on njih.
Hahah sto su se dronovi upalili,ovo je bolje citati nego bilo koju knjigu ili roman. Idemooooo
Nedaj se Edine. Ne mogu ti nista. Na slijedecim izborima ih nema nigdje.
Znaci krenula su izborna ludila. Nemojte SDPovci SDAovci SBBovci DFovci ... i ostale ovce da se malo svadjate i mrzite dok vam mentori zive kao arapski Šeici. E pameti dodji i u BiH opet ce ova marva ratovati i mrzit se a sve za racun drugih koji zrno duše nemaju.
Pa ovaj je covjek, PREPORODIO Lukavac, za kratko vrijeme,dok su ovi kromanjonci iz SDA stranke zaustavili vrijeme.
JEST JEST KUPIO DZIPA OD 100 000