Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša stranka logično,da neće Sda možda ovako nešto predložiti..
Ja sam se tu rodio,e cime su oni mene zaduzili ja ne znam...spomenik treba Baseskiji podic.treba Ferdinadu podic koji je izgradio Sarajevo Treba Karadzicu jer je naselio Sarajevo Sto moze Konakovic kreten smislit to k....nemoze napravit. Sto se mene tice boli me za spomenik. Di si bija kad je orilo i grmilo.odjebiiiiiiiii
...ako se i na njeg ne nasloni neko!
Jedna od najpozitivnijih vijesti čito sam pročitao zadnjih 6 mjeseci, Daco i Kemica fakat to zaslužuju!
Što*
Hoce li opet uzeti pola miliona , onaj dezurni Gipsađija-Mensud Kečo, za kipove, koji se polome , kada djeca prave Selfi....?
Plav ,Gusinje ,Pljevlja ,N.Pazar odlucuju o urbanizmu u Sarajevu...ma narod zna.