Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li mi neko najozbiljnije objasniti sta znace ovi sada zakoni? Ne kontam nista ovo. Ko sada kome sta ovdje?
Jos jedan uspjeh velikosrba. Uz pomoc izdajnika stavili su pod kontrolu i oruzje. Bice rata i to kakvog.
nije kasno nije,samo zajednim rjecnikom svih Bosanaca moze pokazat da nam nece lopov s laktasa gazit drzavu,pljackat narod i pripremati veliku srbiju. Tuzit ponovo srbiju,haski trbunal za ne presudu ratnim zlocincima srbima,prikrivanje dokumenata i unistavnja dokaza ko glavnog organizatora zlocina i genocida nad Bosnjacima Srbije koja i dan danas krije i stiti najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera,to su neke od cinjenica samo ima dosta drugih elemenata napomenut Inzkom i europi ko naprimjer ponizavanje i pljuvanje po drzavnim instituijama lopova doddivljaka s laktasa. Dosta! Podrska Tihicu i svi politicari koji vole drzavu Bosnu i hercegovinu naprijed ZAJEDNO! Sad cemo vidjet koliki su Bosanci! Naprijed! Nema podjele drzavne imovine na entitete u nikom slucaju,to bi bio kraj drzave Bosne i Hercegovine! Ojacat drzavu a ne podijelit ko sto imaju cilj genocidna tvorevina rs i Europa!Brani svoje Bosnjo! BOSNA4EVER!
ovo mi sve lici na \"mapu puta palestine\",joj kuku kuku kuku bosno sta ti se pise...nista konretno i definitivno...mape puta koji luta podaleko i sto dalje oj europo kud ces dalje,gazis kak se tabi cefne bosnjo spava dok ne klekne i radi sam sta mu europa rekne... BOSNA4EVER!
CCCCCC........ Trebalo im je 2g ležanja da bih sada u par dana dnevno donosili po 4, 5, 6 zakona......... Svima im treba odbiti plate za minimalno 24mj što su spavali..... Mi ih plaćamo, obični radnici, od našeg novca...... 90% svih političara treba istjerat zbog nerada...... SRAMOTA!!!!
Pali u p icku materinu
Ma ebes ovo !Palim ja odavde !!!
Joj oni i ove godine o mapi puta! Do kada?
Mapa puta koji pod poroviteljstvom EU i domacih izdajnika vodi u definitivnu podjelu BiH, a samim tim i u nove krvave sukobe.