Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@serviser \"e jeste glupi svaka vam cast, pa sada ce veto i nista od toga\" glup si ti muslici stave veto , srbi idu na ustavni sud RS i to tamo prodje kao i zakon o referendumu , zakon o popisu stanovnistva itd itd. hehehehe vi malo lajete po ovakvim portalima i za mjesec dana tisina. joooj srbi svaka vam cast al ih guz..te !!! :)))))))))))))))
Mars Bosno iz Srpske! Mars Srpska iz Bosne! Mars,mars,mars,mars! I tako se dobro izmarsirase, pa narodu uput dase, da se svako svojom snagom pase. MARS U P.I.C.K.U. MATERINU!
\"BOLESNJACI BILI PROTIV\" MA BAS NAS ZABOLI RACKU !
ali niste j b g
e jeste glupi svaka vam cast, pa sada ce veto i nista od toga, to vas samo mame za izbore ali vi to ne mozete da shvatite u tim vasim praznim glavama napunjenih mrznjom i nacionalizmom, da ste malo isli u skolu mozda bi i shvatili sta.
Nema ba zajedno. Svako svakog mrzi. Kako mislie bosnjaci u zajednickoj drzavi, kad hrvatima i srbima na pamet ne pada da dijele bilo sta sa njima. A bosnjaci bi u zajednickoj drzavi gradili dzamije i branili onog majmuna ganica.Ja glupa naroda.
Genocidna Tvorevina RS ........otjeraj sve ne srpsko i pravi sebi drzavu tako to srbi rade a nasi politicari nista ne cine dok oni djele BiH izmedju sebe,serem se na svakog politicara u BiH....
Dobro i ovo je zavrseno. Sad idemo uzeti jos malo imovine i po Pederaciji PiH
Eto oteli smo vam i tu imovinu. ĐEEEEEE BOSNAAAA AAAAAA patriJotiiiiii AAAAAAAAA GAZIJEEEEEE SRPSKA & SRBIJA
Bo.snjaci su ci.stokrvni staro.sjedeoci Ba.lkana ha.ha.ha.ha.ha... a kad ih vi.dis kakvi su... slika govori vise od rijeci... crne puti, sa crnim ocima... pravi Tu.rci... (ef Ce.ric: \"Mi i jesmo Tu.rci\")... A imena su im prava sta.rosjedelacka nema sta... Pola tu.rska pola ara.pska ha.aha
hahahahahahaha, cuj mu imena muharem! hahahahahahahahahahahahahahahahaha
eto lojanderi vidite da vas niko nista ne pita
heheheh vama muslicima jedino ovo i ostaje da lajete putem interneta hahahaha av , av , av . bravo srbi al ih guz..te svaka vam cast
JA BIH NJIMA UVEO DA BUDU KMETOVI KAO STO SU BILI TURSKI KMETOVI SAMO BI OVAJ PUT DAO CIGANIMA DA IM PRAVE DJECU TAKO DA SRBIMA POPRAVE KVALITET GENA. SRBI SU TURCI.