Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ka bi operozavali kladionice budzet bi nam bio veci nego U RH KOJA JE U EU...
Novalic, Bukvarevic, SDA aferim Borci od koga drugo ocekivati ako ne od SDA SDP je imao to ministarstvo godinama i rettard Helez nije nista uradio osim ilegalno davao traktore komunjarama.
Kad čitam ovo premijerovo objašnjenje sve kontam radim u Cirihu u nekoj banci i plata mi jedna trica eura
ako podjelimo 25 miliona sa 400 000 boraca ispada da ce svaki borac dobiti po 62 km godisnje...to znaci po 5 km mjesecno?....aaahihihiihihiiiii....joj jos nisam vidio i cuo da je neko nekom ovako sukno...:)
Kakva je ovo fotka vidi faca kao da ih izbacio AppFace hihi
ugasen aluminijum usvojen zakon o borcima 25 miliona dok nekom ne smrkne drugom nesvane
ARBiH ⚜️⚜️⚜️
Novalic, Bukvarevic, SDA aferim Borci od koga drugo ocekivati ako ne od SDA SDP je imao to ministarstvo godinama i rettard Helez nije nista uradio osim ilegalno davao traktore komunjarama.
Jao nogu i face kod ove Dzampo!
Treba reci da je oppzicija bila ta koja je spasila ovo usvajanje pošto vladaj7ca koal8cija nije imala većinu :)
Napokon. Zar niste čitai koliko Hrvatska plaća svoje. Nemoraju nikako raditi. Srbi svoj plaćaju sigurno isto dobro.
To je crkavica za borce...Samo stariji od 57 dobijaju redovna mjesecna primanja-a mi ostali borci ne dobijamo-mi za drzavu ne postojimo-ili će reći da nema para ili pak da se nismo ni borili za bih?
@Ecolo Nesto mi smjesno to tvoje komentarisanje dok im gledam modele cipelica koje nose...sve po tri stoje i vise .... eto gledaj sta si ostao braniti .... a mogao si fino u Nemackoj biti tada ... sad je sramota reci da si bio ovdje u ratu .... al dobro, bitno je da nevaljaju ovi iz suprotna dva naroda (svakom druga dva) a levati nas pucaju po usima .... sto bi Komsic rekao : trtlja pr fr Bosnu i necemo peset, sesto ...na Peljescu ....donesi pivu vise, mrtlja ....ma dajte molim vas ;)
@spavamsama ovo sam napisao u ime boraca...Ja sam se rodio nakon rata par mjeseci! Cmok 😙
Alija moj dobri, sto ga ne izvadi te veceri
@spavamsama Hahahha sta ti pada na pamet hahahahah
Dragi borci eto vas opet na proteste za koji mjesec kad skontate količinu prevare sa ovim zakonom
Ebat će vam Dino familiju lopovski uskoro aBd.