Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svaki grad da ima ulicu i trg Izet Nanic.
Ko zna dal je ovo grob od Johna o kojem on prica. Dobro je da nije rek'o treba nam naziv ulice za MekGvajera.
Skaka je krajnje neobrazovan i neupucen covjek i zaista pored silnih napora, ja jednostavno ne mogu da razumijem kako takav kalibar covjeka moze uopce da udje u kabinet gradonacelnika. Zasto ovo tvrdim? Jednostavno iz razloga sto John McCain iako clan republikanske stranke, ima veliki broj neistomisljenika u stranci koji kao normalni ljudi ne prihvacaju stavove ovog covjeka jer je on izmedjuostalog otvoreno pozivao na ratove na bliskom istoku, a kod nas ce dobiti spomenik. Bravo gradonacelnice!
Ok je to sve ali gdje su ulice MICHAEL SCHUMACHER, IVICA OSIM, PAVAROTTI, itd itd ima ih jos koliko hoćeš!!!!
Biće brate i to. Nikog ne zaboravljamo. Treba neko pokrenuti inicijativu.
A gdje je spomenik B.Klintonu u Sarajevu, u Pristini postoji.
Jel ovaj lud??? Davati ulicu covjeku koji je odgovoran za stvaranje haosa i destabilizacije u svijetu, koji je sa Abu Bakr Al-Bagdadijem kafenisao i jos gomilu sranja koje mu se pripisuju ...... Strasno!!!
Bravo Skaka Imas filing i podrsku za sve sto radis u ovoj napacenoj zemlji Podrska ti
Lijep gest naše gradske uprave.
Tako i treba. Svaka čast. Sad će podguzne srbsko-ruske teroriste Dodikistanci početi lajati :)
dobro je pa nije otisao na grob john f. kennedya
👍👍👍