Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zakonodavac za primjer! tek usvojili zakon, a već podjelili smanjenu platu za prošli mjesec!!!!! jadno. MMF stiže.. svi će osjetiti ovo smanjenje i prodavci i privrednici i ostali u lancu.... Ova država se mora raspasti a ijole dobar kadar otičiće iz zemlje nedođije.... fuj... glasam samo za Jugoslaviju
Nije se smjelo smanjiti policiji plata,I to ce SDP-na izborima osjetiti.
sramotno je kako se u BiH moralisu bezbjedonosne agencije , naravno smanjenjima pa sta da ocekujemo od tih ljudi, M.Dodik neka sluzi kao primjer iz RS , neda svoju policiju smanjenje svim budzetlijama ali Dodik neda policiju iz RS, a ovi nasi sve suprotno uzmi policiji a ostalim malo zamaskiraj po institucijama .
Napokon \"nešto\" usvojeno