Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj molim te sve sami v.d. To je nova moda da mogu postavljati svoje ljude bez konkursa. Kao da je sav narod glup a oni pamenti. A čuj samo Abida Jusića oličenje poštenja još odavnina. Bljak.
Ne znate vi ljudi kako je nama budzetskim korisnicima u Sarajevu. Regres nam je kasnio 4 mjeseca!!! Heeej, 4 MJESECA kasnio regres. Morali smo zivjeti od 1.600 KM plate i 300 KM toplog obroka. Pa ti vidi kako ces sa manje od dvije hiljade maraka na ovoj skupoci. I onda ovaj Krajisnik kaze \"mi sarajlije uzivamo\". Smanje li nam topli obrok dizemo revoluciju. Sta me briga sto nema para u budzetu, nek udare novi porez ovima sto rade kod privatnika.
Samo da kaze da znam naravno da je to kantonalni budzet i da to nema veze s Krajinom,aliu svejedno;sve pare idu sarajevu,samo sarajevo donekle zivi koliko toliko dobro,dok ostali propadaju.Nazalost,nekima je Bosna samo Sarajevska kotlina.Kazem opet,sjetice se sarajevo Bihaća,Buzima koji su ovu drzavu odbranili...
sramotam,sve pare idu pitarima,a krajina prepustena sama sebi i ovoj bandi sto je vodi.Kad je trebalo braniti Bosnu,znalo ko su njeni najhrabriji sinovi;sad,u krajinu se dolazi po glasove,i da,KAD SE OPET ZAPUCA,TAD CE SE BOSNA OPET KRAJSNICIMA OKRENUTI,fuj....
na kantonalnom budjetu su izmedju ostalih i prateca leteca postava dine merlina a kanton obrazovanje ne dize na federalni nivo da njihovi ceri i sinovi dobiju diplome i ne vide fakultta ili da prodaju za kesh ili nekretnine diplome za retardirane
i tako deset frzava u jednoj puta deset to je bacanje vode u okean oko sedam milijardi km pa puta par godina to je glanjc nova drzava sa komplet novom infrastrukturom i 10 posto nezasposlenih ovako 10 posto zaposlenih irgeta vuku za minderpuze i letace ko svijeta tih 10 posto da su pametni otisli bi iz ovog tamno pljackaskog vilajeta bilo gdje gdje bi bartem zivjeli a ne umirali od svog rada bando prokleto vam bilo i pusto vam ostalo. a bit ce.
Khahko za kogha, imah nhas 10% sto nham je nas dedo Ahlija obezbjedio sto je i obechao. Hostalo je sitna buhranija i raja oni i vohle da robuhju pa nehka njiha nehka nam zahradjuju.
e moj alija, ni zlata ni kasika...
Hvala ti Alija sto si nama budzetskim korisnicima omogucio da jedemo zlatnim kasikama
Dobro je dok ne otpustaju nas budzetske korisnike. Za druge me zaboli SDA4EVER!
svaka cast...SDA-ovci su mislili i ovdje blokirati SBiH,kao sto su to uradili u Federalnom parlamentu,pa oborili investicije od 7 milijardi,zbog cega sad moramo kredit uzimati,kako bi budzet dopunili....
Lako se budzetlije i haraclije dogovore kad treba rasipat sredstva. Zaradice podanicka fukara robujuci po 12 sati kod privatnika obespravljena i ponizena na minimalcu ali za podobnjake iz administracije mora biti jer njima je ihtijar zlatne kasike obecao.
Naš grad ima više para nego citava repubilka srmdska XD hahahaa
Bogte, foteljaši troše milione nemilice a situacija sve gora i gora... E moj narode...