Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom ste me nasukali da glasam za vas za 100 maraka ja tu stoju sad cu dat nekom da ne glasa za vas OLOSI jedni
Ono u šta se SDP upustio je novo kod nas, do sad je bilo možda reketa i tenisera ali ono što treba naglasiti da se novim statutom treba dati vlast članovima, a ne znam da i jedna druga stranka to radi.
Pretpostavljam da si član Partije, ali moram te razočarati, ovo je mrtvo slovo na papiru za lakovjerne. Praksa i teorija se razlikuje za 180 stepeni. Sve se opet svede na 10-15 ljudi u općinskog/gradskoj organizaciji koji odlučuju za sve što se dešava na njenoj teritoriji, pa čak i unutarpartijski izbori itd. Nažalost, Zlatko je ostavio previše dobar mehanizam rada (za inženjering, manipulacije i sl.) Neki i to se pokazuje sve više iz dana u dan.
ko biva, nešto se mijenja ... a zlaja i sad kancelariju ima ... kome oni oči mažu
..."sive eminencije" drmaju globusom. što bi naš mali zlajin bio izuzetak.
ne bi ja imao ništa protiv da je on drmao bih ... ali ... on je mjesto toga zapećatio ovu žabokrečinu ... tj nije se uklopio u te neke tokove :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo za SDP i jedan potpuno novi pristup politici i organizaciji u BiH. Sretno!
Naravno da je java, a ti svoje snove o vječnoj vladavini nacionalizma i primitivizma nosi kući svojoj.
Nacionalisti imaju pravo da pate, to ih svakako čeka pa nek vježbaju. Što je SDP jači to vaš javašluk više propada, toga se vi bojite, a meni opet drago jer BiH i nacionalizam ne mogu nikako uporedo. Ili ćemo žrtvovati BiH ili nacionalizam. Ja sam zato da žrtvujemo primitivce i nacionaliste iz sda, hdz-a i ove livadiće iz entiteta rs, a država da opstane i oporavi se od vašeg međedskog (ne)upravljanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zlogumdzija se satro pripremajuci upute za kongres, samo da ih ovi poslusno provedu!