Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E\'o bas me ova fina tema potakla da priupitam: - zasto je Nusret onako jeftino i medju prvima poginuo u \"Divezantima\" prikazanim neku noc... jel\' to sto je musliman il sta? Bogami je u pravom filmu pobio svaba kolko hoces. - zasto Sava K. nije pucao prije neg\' ga je trefilo u \"Sutjesci\" takodje prikazanoj neku noc.. jel to mozda zato sto je srbin, il\' sta? On ti u pravom filmu bije okupatore k\'o ista. - zasto je Zvonko \'nako naivno pao u ruke mrskom okupatoru? Jel to zato sto je Hrvat ili mozda...? On bogam\' u pravom filmu izmice i pobi neprijatelje k\'o John Wayne. Eto moje male dileme for tonight.
Jao države... Nek su nama navijači glavni problem, blago nama!!!
Kakvi su ovi SNSD-ovci supci to nigdje nema... Znaci ako je u entitetu za kojeg se oni zalazu zakon donesen, onda nek Srbi i ostali u Federaciji ginu na utakmicama... I sve pod izgovorom odbrane nacionalnog identiteta. Ako ovo nije fasizam onda ja stvarno neznam sta bi to moglo biti. Takve partije ne trebaju ni Balkanu, ni Evropi ni citavom svijetu. Sijanje straha in prijetnje, je jedino na cemu se zasniva program ovakvih stranaka i zbog istih je na stotine puta dolazilo do rata, u kojem su stradale nevine zrtve a oni su svoje kretenske guzice sakrivali po toplim kucama.
prvi komentar!!!!