Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ljepse nije izgledalo za ramazan
Interesantno da se ovi "SDA Bošnjaci" ne bune protiv ovih lampica i ukrasa, i da ne govore kako ovo nije po "islamskim propisima"
Jos kada zamirisu somuni. Ljepota.
ramazan ramazan ramazan je
Ovo sve Konakovic .. 😁
Preseravanje, uz iftarske menije od 50 maraka po osobi cista komercijalizacija
Cool, opet nova godina.. 😁
Ja Ramazan volim zbog skromnosti, a ne zbog kinđurenja.
Jedva cekam ramazan.
znači, drevni bošnjački i islamski običaj kićenja grada svjetlosnim instalacijama ??! Ali hajd, meni je udure, lijepo izgleda, mirišu somuni itd itd
Ko oponaša jedan narod, pripada tom narodu
Cuj metropola, hahaha to nije ni M od metropole.
Za tvoju vokojebinu je super metropola!
Jok Pale su
Sve novotarije uvode. Kakvo kicenje ? Nije nova godina. Sta nam to sad servirate ? Izopacili ste vjeru, na ovo sto ste potrosili na kicenje, uplatite sirotinji i obradujte ih finim juftarom.
Ususret ili u susret? 😶
Interesantno da se ove "SDA Bosnje" ne bune protiv ovih lampica i ukrasa, i da ne govore kako ovo nije po "islamskim propisima"
Riječ "ususret" u bosanskom jeziku postoji samo u Gornjim Čeljigovićima odakle izgleda novinari dolaze
Izaći nekome ususret pa mu posudit kolica. Otići na aerodrom u susret prijatelju.
BiH metropole ?
Svaka cast, cuvajmo tradiciju, a ne samo da se za Bozic krasi grad, uz duzno postovanje
Al haj realno - ukrasi nikakve veze nemaju sa stvarnim Božićom… niti ovi ukrasi s Ramazanom… krasimo se Bogu molitvom, a ne svijetlećim mjesecima i lampicama. Da se čuva tradicija, nikakav se nakit ne bi za Ramazan postavljao… samo se furate na kapitalizam…
svaka cast sarajlije