Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedna poštena i moralna žena se nikad ne bi uključila u našu politku. Ni muškarac Ni teletabis Niko
@1dis Ne bi. Žene su primarno vođenje emocijama, muškarci razumom. Politika mora biti igra pravde ne sažaljenja ili simpatičnosti. Mada u svakom žitu kukolja, to jasno.
@1dis Naše društvo vapi za pravdom, ne za emocijama. Ljubav valja gajiti u kući, na poslu treba biti pravedan i efikasan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne kontam zbog čega se Sebija ne kandidira za člana Predsjedništva BiH, sigurno bi pobijedila Zvizdića, rumenog i Komšića, a u drugi krug bi išla na pobjedu protiv Fahre.
Nju će protiv njezine volje da postave zato se umirila.
Mislim da mi nemamo zena u politiki takvog jakog kalibra da bi mogle parirati jednoj Merkel ili Terezi Mej.One jakog potencijala bi se sigurno radije okusale u nekoj drugoj profesiji a ovih dozivotnih ublehasica poput Majkicke ima na svakoj stanici koje jedva cekaju nekog prevoznika da ih pokupi
jaka zena ne sjedi u kancelariji.. vec kod kuce ;)
@fantom slobode hahha.. a odakle te pare? kod privatnika se nece pretucat po kancelarijama.. budi siguran.. a po drzavnim sluzbama hoce.. jos ce vjerovat da joj je onaj sto je "placa" glavni baja .. a ne ti.. a ne konta ..ili mozda i konta.. pa zato i misli da je on baja.. da te pare vamo tebi kad rintas u rudniku uzmu.. da bi njoj dali.. ustvari i dalje ti placas.. samo ona sad sjedi negdje u kancelariji i misli da je neovisna
@fantom slobode kod kuce bi bar uradila korisnog posla.. usisaj.. operi.. skuhaj..ne moras djecu u obdaniste slat... to je jako korisno..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zene treba postivati i pomagati. A sta cemo bh politicari sa ono milijardu od putarina sto je nestalo. HOCE LI KO ZA TO ODGOVARATI?
Nisu zene toliko glupe da se bave tako nezahvalnim poslom gdje ce neko da ih psuje dan i noc . Nasem narodu dovedi Obamu i Clintonovu nece im valjat i odma bi ih pretvorili u lopove..
u politici se dobro laze i petlja.. to je idealan poso za zene.. al .. nije sustina lagat i petljat.. treba da se posteno radi :)))
Mislim da je sistem koji se parališe godinu dana pre izbora, a ostaje paralisan 6 meseci nakon izbora - neodrživ i besmislen. Belgija i Holandija imaju taj luksuz da funkcionišu bez Vlade "na leru" mesecima i godinama, jer imaju dovoljno novca da finansiraju 10 budžeta, a stvari su uređene i koncipirane. Glasač u Sarajevu nema vodu, vazduh, autoput, ni hranu i intenzitet frke se meri u satima, eventualno danima...
Pitanje je hoceli zene u politiku?
Evo ga opet retardirana feministicka propaganda.
slika 2. divne rucice koje razviju pitu dok si reko ...pitaaaaa.... ima svakako kvalitetnih zena politicara .... samo je problem sto su sve u sjeni tzv. lidera vodja i najbolji su stranacki vojnici ... uzmite zeljku c., majkic, pandurevic, itd itd ... ove gore, da ne nabrajam kristo, sabina, itd itd ...... Od ovi mladih zena jedino mi je LANA PRLIC sa stavom i gardom, mudra, inteligentna i otvorena ... i sto je bitno elokventna ...
@1dis ...ehehehehheeh ... samo gotova jela .... al ajd priznaj da je cool .... onako kao zena - lijepa, ali i kao politicka pojava, ima tu mnogo zena i mladih djevojaka koje imaju volju i ambiciju, i sve je to isto u sustini ..i losih zena i losih muskaraca punracku, isto tako i obratno i dobrih .... danas prevladavaju losi muskarci i zene, i bacaju sve dobro u sjenu ...
Heljp heljp #metoo A sabahile pucaju minjaci butine sjevaju
Hajmo svi u politiku
SBB zene su vise nego ravnopravne.. https://www.faktor.ba/vijest/fup-istrauje-ministarstvo-edite-apo-sporna-i-zapoljavanja-sbb-ovih-kadrova-286756
#metoo M O J M E H A S I M K O B U B A Nj D E R E
Žene treba da se uključe u škole, kompanije, male - porodične firme, sudove, domove zdravlja, policiju, vojsku i masu drugih stvari, pre uključivanja u politiku. Ukoliko se žene uključe samo u politiku i tu glumataju neku ravnopravnost - postaće nove verzije Jove Divjaka i Rasima Ljajića, samo sa vaginom... mada nisam siguran da i Jova i Rasim nisu vlasnici jedne.